domingo, 28 de junio de 2015

Diumenge, btt, corriols, calor....

Avui ales 8:00 a l’Agility ens hem trobat en Joan V, Joan B, Toni P, Quim C, Carles P i Salva B.

Estem a l’estiu i a primera hora ja feia força xafogor. La idea inicial era anar cap a la banda de Llavaneres per fer algun corriol per la zona de la Pedra de la Ferradura.

Sortim travessant la riera i anem a fer corriols per la zona del Veïnat de la Pujada, guiats per en Joan V. Com sempre, han estat uns 6 kilòmetres divertits d’anar enllaçant corriols amunt i avall, malgrat tenir seriosos problemes per seguir el ritme del grup....i és que el “problemes” de lumbàlgia semblaven haver desaparegut, però el ritme del grup fa que torni a la crua realitat!!! Jajaja

En aquests trams ens ha hagut de deixar en Quim C per problemes a les cales, que feien que no pogués rodar amb normalitat.

Al'arribar al Parc Forestal, hem parat a omplir aigua als bidons, doncs la calor ja apretava de valent.

Travessem el Parc Forestal per anar a parar al Camí de la Cornisa i de seguida he vist que la opció d’anar cap a la zona de Llavaneres ja no era la escollida..... però coneixent a en Joan V, segur que la cosa havia de pintar bé!!

Seguim fent corriols fins enllaçar amb la baixada de l’Amazones, que ens deixa a la zona de l’Oasis.

Ara toca pujar per anar cap a Can Nogueres i corriolejar per anar cap al Turó de la Gola. Aquí hem parat una estona a menjar alguna cosa i fer alguna foto.


La ruta ha continuat cap a la Pedrera de Can N’Oms i sortim a la pista que seguim fins al Coll de la Creueta, on tornem a agafar tram de corriols de pujada i anar a buscar la baixada amb salts de fusta pels “descenders” que ens baixa fins a Dosrius.

Aquí la primera intenció era aturar-nos a prendre alguna beguda isotònica fresqueta, però la "veu del subconscient" ens ha fet veure que encara era d’hora i podíem continuar i fer el piscolabis a Argentona.....així que tornem a omplir aigua als bidons i seguim a en Joan V.

Anem direcció a pujar pel corriol del Pi Dret, cosa que sempre l’havia fet de baixada. La veritat que malgrat anar tocat de l’esquena se m’ha fet més amè del que esperava....potser ha tingut alguna cosa a veure el fet de que en Carlos P hagi tingut algun problema amb la pressió baixa de la roda de darrera de la seva bici.

De totes maneres ha hagut de fer la pujada amb la roda baixa, ja que en Joan B i en Toni P anaven més endavant i eren els únics que tenien manxes per la vàlvula Presta. A l’arribar a la unió amb el corriol del Pi Tort ens hem aturat a inflar la roda i hem pogut seguir sense cap més entrebanc.


D’aquí hem seguit per passar pel Tobogan i anar fins  a la cadena, on en Joan V ens tenia preparada la sorpresa del dia.... una nova variant de corriol que enllaça amb els corriols de baixada de Can Bellugins i que ens deixen a la riera de Dosrius.

Ja tocava tornar cap a Argentona. Llàstima que per mi ja es feia tard i no he pogut acompanyar a la resta fins a la Plaça Nova...... un altre dia serà!!!

Podeu veure el track:

domingo, 21 de junio de 2015

Sortida de benvinguda a l'estiu!!!

Avui havíem de fer la última sortida del 2015 abans que entréssim a l’estiu. Després de les respostes a la convocatòria de whatsapp d’en Joan B, pensava que seriem pocs..... però ens hem endut una grata sorpresa.

Tota la setmana amb lumbàlgia em feia presagiar que avui era un dia de patir, però a l’arribar a l’Agility i veure tota la colla que hi havia, ja he vist que les molèsties a l’esquena avui no seria el pitjor problema que tindria!!! Jajajaja


A les 8:00 en punt ens trobàvem en Joan B, Jordi S, Salva M, Manel L, Quim C, Pere B, Salva B, Francesc M amb 4 companys dels Salamandres.... i en Joan V, amb la seva flamant nova muntura!!


Sortim riera amunt, per anar direcció Bell-Racó i passar per sota del pont de la C60 per agafar el Xargall de l’Espinal i començar a fer corriols de pujada.

El grup s’anava estirant i els corriols que fèiem avui no és una de les rutes habituals, així que alguns no hem trigat gaire estona en agafar un trencall erroni, el que ha fet que ens separéssim en 2 grups.

En Manel L, Pere B, Quim C i Salva B hem anat a parar a sota del Pla de l’Espinal i ja hem vist que la resta anaven per una altra banda, però res que no es pugui solucionar amb una trucada de telèfon.

Hem quedat en retrobar-nos de nou al Pla de l’Espinal, on hem continuat seguint a en Joan V que ens ha guiat pel corriols de baixada que ens han deixat just a sobre del túnel de la C60, per de seguida tornar a pujar cap a la zona de Sant Carles.

En aquesta zona hem anat a passar pel corriol de la Pistola, però avui amb una variant d’entrada nova. 

La sortida del corriol ens deixa a la carretera que va a Santa Agnès de Malanyanes. La travessem i seguim corriol que ens porta a la Breinco.

Enfilem pujada cap a la Torrassa, però avui no hi arribarem. En Joan V ens porta per una sèrie de corriols que enllaçen a mitja baixada del Dragon Khan.

Aquí tocava baixar, però avui també el farem una mica diferent..... agafem els corriols alternatius que també ens va ensenyar en Joan en el seu dia.

Encara no havíem parat per reposar forces, ni tan sols per fer les fotos de rigor..... però com hi ha un Deu al cel, la cadena de la bici d’en Joan V s’ha trencat i ha permès que féssim un “pit stop” per arreglar la seva avaria mecànica.....


 i que alguns aprofitéssim per “posar betzina al cos”, uns amb més gràcia que d'altres!!!




Aquí en Jordi S ja anava just de temps i ens ha hagut de deixar.


La resta, desprès de la parada hem continuat baixant fins arribar a Dosrius, on hem anat a fer l’alternativa a la riera.

En Joan V volia ensenyar-nos una variant nova del corriol dels Romanins, però la majoria del grup ja en teníem prou per avui....uns per problemes físics, d’altres per haver sortit ahir o per horari, així que decidim tirar cap a casa. Crec que només en Quim C i en Pere B l’han seguit.....de totes maneres serà la excusa perfecte per tornar a quedar un altre diumenge i poder gaudir d’un nou corriol com els que ens te acostumats.

PD. Gràcies al Salva M per les fotos.

Podeu veure el track:

domingo, 14 de junio de 2015

Diumenge de corriols i xerrera

Després de 15 dies sense sortir en grup, avui tocava altre cop reunir-nos a les 8:00 a l’Agility seguint la crida per whatsapp d’en Joan B. A més, en Manel tenia força coses a explicar-nos després tornar de fer el Camí de Santiago en bici.

 Al final ens hem trobat en Joan B, Manel L, Salva M, Rafael F, Pere B, Jordi S i Salva B.


 Ja de bon començament s’ha vist que hi havia ganes de gaudir dels corriols que ens envolten, però potser les ganes de fer petar la xerrada encara eren més fortes. Quan anàvem a iniciar la ruta, també ha passat en Jordi LL amb 2 companys, però al final no s’han afegit a nosaltres.

Sortim travessant la riera per anar a fer corriols per la zona del Veïnat de la Pujada, zona que últimament teníem una mica abandonada.

Enfilem amunt per Can Comalada anant enllaçant corriols, però avui enlloc d’anar a passar pels porcs, anem a fer el Corriol dels Romanins que ens va ensenyar en Joan V. Un cop a dalt, fem trams de corriols de baixada fins a sortir al Nutrisport.

Aquí parem per decidir cap a on hem de seguir. Després d’uns minuts de decisió, agafem un petit tram de pista, seguit d’un corriol pel que ja havíem passat abans, per tancar un “bucle” dels que ja ens té acostumats en Joan B.

Ara toca fer corriols de pujada que ens porten a sortir a la pista que va a l’Oasis. Aquí fem la parada de rigor per reposar forces i fer algunes fotos.


En Manel i en Jordi avui havien de tornar aviat i ens han hagut de deixar. La resta, pensava que potser aniríem cap a l’Oasis, can Nogueres, can Oms..... però no, hem tirat per la pista avall, trencant a l’esquerra tot just passada la Hípica i anar fent corriols de pujada.

En aquest tram hem hagut de parar per arreglar una punxada a la roda de davant de la bici d’en Joan B....


... però tot té millor solució amb un treball en equip!!!



Un cop reparada, seguim corriolejant amunt cap a la zona del camí de la Cornisa. Un cop a dalt, baixem fins anar a parar al Parc Forestal, travessant-l’ho per anar a buscar l’entrada del Corriol d’en Bellatriu.

Feia temps que no el fèiem i de fet, els primers trams necessiten treballs de neteja més o menys urgents!!! Jajajaja

 Com sempre hem gaudit baixant aquest divertit corriol. Un cop a baix, com encara era d’hora, seguim fent corriols seguint en Joan, que ens vol portar per la zona del Veïnat de Sant Jaume de Traià, fent parada a les restes que encara queden de l’Ermita.



Ara ja tocava tornar cap a l’Agility i acabar la ruta fent un petit “piscolabis” al Bar de la Plaça Nova.




Avui no han estat gaires kilòmetres de ruta, però sempre és d’agrair les estones de xerrada amb aquest bon grup de companys....


.... i més quan el bon rotllo és més que evident!!!


PD. Gràcies a en Salva M i en Joan B per les fotos.

Podeu veure el track: