domingo, 24 de abril de 2016

Cap de setmana de la Cabrilenca 2016

Cap de setmana de la Cabrilenca 2016....però això és diumenge.

Dissabte nova sortida que en principi està encarada a ser una ruta suau i no molt llarga. Ens trobem a la Plaça Nova en Josep, Pepe C, Carlitos, Quim M, Manel V, Salva B i en Jordi P que avui serà l’encarregat de guiar-nos en la ruta.

Avui anirem a fer corriols per la zona del Rocar d’en Serra i el Dalipà.

Ha estat una ruta amb un enllaç continu de bucles, de encara no 13 kilómetres, passant 2 cops per la Font d’en Quico, i 1 per la font del Roure i la Font del Castanyer.


La veritat que malgrat ser una ruta curta (que és el que havia demanat en principi) ha estat força divertida....inclòs el tram de corriols finals que encara estan força verges i necessiten d’algun treball dels “forestals” per ser completament ciclable... i sobretot amb un molt bon ambient i moments per recordar!!!


I malgrat no tenir gaires kilòmetres, 626 metres de desnivell positiu tampoc està tan malament.

El track:

Diumenge, tres quarts de 8 del matí i xino-xano anada cap a Cabrils per participar a la Cabrilenca 2016. La cursa són uns 43 kilòmetres, així que aquests 9 primers a ritme suau no crec que siguin contraproduents.....fins i tot potser ajuden a escalfar una mica.

Només arribar em trobo amb en Toni P que farà la cursa sense dorsal i per això ja enfila cap a la Mútua on s’integrarà a la cursa.

A la sortida ens trobem en Joan B, Enric T, Salva M, Raul L i Salva B. També la fa en Javier, però no l’he vist fins a l’arribada.

A tres quarts de 9 en punt es dona la sortida als 350 bikers que fan la cursa cronometrada. En Salva i l’Enric surten com coets. La resta sortim dels últims i fem la pujada a la Mutua més o menys agrupats, excepte l’últim tram que en Joan apreta i ja no el veurem més fins a l’arribada.

A l’arribar a dalt, continuem pujant per pista passant per sobre de la Mútua i de seguida comencem a baixar passant per la pista del Camí de Sant Bartomeu, anant a buscar la primera pujada dura del dia....la pujada fins a les antenes de Cèllecs, el punt més alt de la sortida a 531 metres d’alçada.

De seguida comença baixada ràpida per pista, enllaçant algun petit tram de corriols que ens porta cap a la zona de Sant Bartomeu, amb el tram final de pujada passant per la font.

Només travessar la carretera trobem el primer avituallament de la cursa. Aigua, plàtans, taronges, fruits secs i gominoles....una mica de tot per refer forces.

Es continua pujant per pista del costat de la pedrera, per anar enllaçant tota la sèrie de corriols clàssics de la zona, que acaben portant-nos altre cop a la pista a l’altura del corriol dels Galzerans.

Avui farem aquest corriol de baixada i continuem pujant pel corriol que va cap al Pessebre, però ni hi arribem, passem just per sobre sortint a la carretera de Parpers.

La travessem i fem pujada cap al Pla de l’Espinal. Continuem pujant cap a Sant Carles, sortint a l’asfalt i anem a buscar el corriol del  Gorro, passant abans per les Planes de Can Ribot.

El corriol del Gorro ha estat l’únic que he pogut fer sense ningú davant i ha permès que el baixés força ràpid. La baixada acaba sortint a la Font del Sot, on he trobat a en Pere B, Robert i Tolo que avui han aprofitat per treure la pols a les seves bicis de muntanya.

Petita aturada i seguim cap a Dosrius, on abans d’arribar-hi ens desvien cap a corriol de pujada a la dreta que ens ha de pujar cap a la zona de la cadena. Són uns corriols que transcorren per la zona del corriol del Gos Perdut i que no recordo haver-los fet abans.

Un cop a la pista de la cadena, baixem cap a la part de dalt de Can Belluguins i remuntem una mica per acabar baixant ràpid fins al Torrent de l’Espinal passant per sota del pont de la carretera de Parpers.

Anem cap al Bell-Racó i cap a Riudemeia on trobarem el segon avituallament.

A partir d’aquí agafem corriol de pujada a l’esquerra. Aquest ha estat el tram que se m’ha fet més dur. Ja estem al kilòmetre 33 i ens esperen uns 5 kilòmetres de pujada.... els 3 primers que ens pugen fins al dipòsit de la part de sobre de les Ginesteres i els 2 finals que passen per la pedra de la Fada, combinats amb algun tram intermig de corriol tècnic i estret amb força pendent.

Un cop a dalt, baixada cap a Òrrius, travessem la carretera i anem a buscar el Camí del Burro, on desprès de planejar una mica, enfilem la última pujada de la cursa. Ziga-zaga de corriols que ens pugen altre cop a la pista de la Mútua.

Ara ja només queden els últims 3 kilòmetres de ràpida baixada per pista que ens porten fins al centre de Cabrils.

A l’arribada ens esperava un bon entrepà de botifarra i una beguda fresqueta.



Aquest cop sí que ens hem retrobat tots i hem pogut immortalitzar el moment.


En definitiva, una bona cursa amb la majoria de corriols coneguts, però amb un molt bon ambient i amb alguns trams amb força fang i bassals desprès de les pluges d’ahir.


Segons el GPS una mica més de 43 kilòmetres amb 1308 metres de desnivell positiu.

El track:


Powered by Wikiloc

domingo, 17 de abril de 2016

Corriols per la Roca i el Bosc de Ruscalleda.

Dissabte trobada a la Plaça Nova per tornar a gaudir d’un matí de corriols. Ens trobem l’Oscar, Pepe C, Josep, Pere C, Fernando, Jordi S, Enric T i Salva B.

La setmana passada vam anar cap a la zona de la Roca, així que avui anirem cap una altra banda.... de moment sortim cap a l’Agility, continuem riera amunt, per anar a començar pujant per Can Belluguins.

Anem pujant fins a la cadena, per continuar cap al corriol que encara no te nom, just a sota del Tobogan. És un corriol que venim passant-hi forces vegades en les últimes sortides i que malgrat la pendent pronunciada en els últims trams, cada cop es fa millor.

Sortim a la pista i continuem per fer el corriol del Gos Perdut que ens baixa fins a mitja baixada del corriol del Pi Dret.

La intenció és fer aquest corriol de pujada, doncs hi ha algú que te com a deure pendent el fer-lo sense posar peu a terra.

En aquest tram hem tingut l’avaria mecànica de la sortida....trencament de la cadena de la bici d’en Josep, amb lo que no s’ha posat un peu, sinó els dos!!!! Jajajaja

Després d’arreglar l’avaria, pujada fins a sortir al corriol del Pi Tort i continuar pujant per l’alternativa oberta per la Transcorredor que enllaça amb el corriol de l’alternativa de Can Ribot i ens puja fins a les Planes.

La bici d’en Josep continua amb problemes amb la cadena i decideix tornar cap a casa. L’acompanyen l’Oscar, en Fernando i l’Enric T.

La resta anem cap a Sant Carles, per baixar cap a Ca l’Arumí i continuar pujant cap a la Torrassa. Com no volem tornar tard, ho fem per la ruta clàssica....pista i últim tram de corriol.

A dalt no ens aturem i anem a buscar la baixada del Dragon Khan. Els corriols de baixada estan en força bon estat i permet fer una baixada divertida. L’últim tram el fem per l’alternativa del corriol de la Pedra.

Sortim a Dosrius i agafem riera, fins a Coll de Bocs on anem a fer el corriol que ens deixa al Nutrisport. Últimament és un acabament de ruta força utilitzat, podria ser com una segona Alternativa a la riera.

Quan sortim al Nutrisport, en Pere C i en Pepe baixen per pista asfaltada. En Jordi i Salva B decidim acabar baixant pels corriols de Can Comalada.

Com cada dissabte, una altre sortida corriolaire amb molt bona companyia i amb final de ruta d’esmorzar a la Plaça Nova.

El track:

Dissabte a la tarda, males noticies pel whatsapp.....en Rafael F estava fent l’Empordà BTT Extrem i una caiguda absurda l’ha enviat a l’Hospital amb el fèmur trencat. 


Esperem que es recuperi ràpid i en poc temps el tornem a tenir en les sortides del grup. Avui hem pogut comprovar l’important que és a les nostres sortides.....el silenci que hi ha a la muntanya no és tan agradable com les bones estones que passem i el somriure que ens treu amb les seves converses amb en Salva M!!! Jajajaja

Rafael, a la propera foto et volem veure a tu també!!!


Diumenge nova sortida i ens trobem en Joan B, Toni P, Quim M, Francesc M, Joan S, Javier, Quico, Jordi T i Salva B.


Desprès de no poder sortir la setmana passada, en Joan B ens te preparada una sortida de les seves, però que poc a poc s’ha anat convertint en una sortida força diferent, plena de bucles i corriols que hi hem passat fins a 3 cops (de manera premeditada o no).

Sortim cap a la riera, per anar cap a Riudemeia i pujada cap a Can Rovira per anar a fer el corriol del Galzerans de pujada.

Sortim a la pista i anem cap a Parpers. Baixarem cap a la Roca pel corriol que te l’entrada passat el Jabalí de Oro. Corriol de baixada ràpid i divertit que ens porta a la zona de Can Sigala.

Travessem la carretera per anar en principi a fer corriols per la zona, incloent el corriol de la Creu. La zona és espectacular, amb corriols estrets i tècnics, divertits de fer inclús de pujada.

Anem fent camí, guiats per en Joan, però sembla que avui no te les coses clares.....anem pujant per pista i cada cop ens estem allunyant més del corriol de la Creu.

Aprofitem per desviar-nos i entrar en corriol que ens porta fins a la Font de Mansa, on aprofitem per fer una barreta energètica.


Per continuar hem de girar cua i tornar a sortir a la pista. Decidim desfer el camí fet i anar a fer el corriol que teníem pensat. De seguida hi arribem i tornem a gaudir d’aquest corriol, estret i tècnic.

Avui no ens parem a la Creu, si no que continuem per de seguida enfilar el tram de pujada més llarg de la sortida. Pujarem pels corriols que normalment fem de baixada i que tenen com a destí final Sant Bartomeu.

A mitja pujada, problemes tècnics a la bici d’en Quim M. Ha perdut el cargol que subjecta el basculant amb la suspensió de darrera, el que fa impossible continuar a sobre la bici.


Sort que al grup sempre tenim un manetes, que avui ha fet un treball digne d’en MacGiver.....solució alternativa.....aprofitar un cargol del seient per fixar el basculant.


Tot perfecte, a no ser que això comporta que en Quim torni a casa per pista i sense seient a la bici, però potser és millor aquest tractament antihemorroïdal casolà, que haver d’anar empenyent la bici fins a casa. Jajajaja


La resta continuem pujant fins arribar a l’ermita de Sant Bartomeu, on en Francesc M, Joan S, Quico i Jordi T ens han de deixar doncs ja van justos de temps.

Continuem la ruta per anar a fer els corriols que ens baixen fins a la Pedra de l’Oreneta. Com sempre corriols plens de pedres i arrels, però que val la pena fer-los de tant en tant.

Tampoc ens aturem a la Pedra, sinó que de seguida enfilem pujada per pista que ens torna cap a Sant Bartomeu passant per la font.

Es va fent tard i decidim no perdre gaire temps, així que pugem per la pista de la Pedrera, agafant últim tram de corriol per tornar a sortir a la pista i anar a buscar l’entrada del corriol dels Galzerans.

Quan arribem decidim que potser millor anar a buscar la baixada del corriol de la Mercé, doncs ja hem repetit força trams de ruta i potser el track no quedarà gaire professional!!! Jajaja

Pista cap al Merendero de Nostra Sra. dels Àngels on agafem corriol que ens porta cap Pessebre. Però avui en Joan te el dia “tonto” i decideix que no baixarem per la Mercé, sinó que trencarem a la dreta i baixarem pel corriol que ens passa per sota de l’entrada dels Galzerans.... que hi farem!!!! Ho tenia previst de pujada a l’inici de la ruta i com no ho hem fet, doncs s´ha de fer al final.

Continuem baixant fins a sortir a Can Rovira, riera de Riudemeia i cap a casa.

Al final, segons el GPS una mica més de 36 kilòmetres amb 1028 metres de desnivell positiu, amb no sé quants bucles i camins repetits.....però tot i això, una molt bona sortida, amb una temperatura i un estat dels camins perfectes.

I la propera setmana ..... la CABRILENCA!!!

El track:


Powered by Wikiloc

domingo, 10 de abril de 2016

Dissabte a la creu....diumenge, sortida buscant el millors corriols.

Ha estat pràcticament tot l’hivern sense ploure i amb la primavera han arribat alguns dies amb pluges. La pluja de divendres ha deixat la muntanya amb força fang i bassals, però millor un terra humit que sec com estava els últims mesos.

Com ve sent de costum, dissabte sortida amb l’Oscar, Pepe C, Josep, Jordi F, Fernando, Salva B i la agradable companyia d’en Pere C que feia molt de temps que per un motiu o d’altre no ens podia acompanyar. Aprofitarem la ocasió per fer algun corriol que li sigui nou, així que decidim tornar a fer el corriol de la Creu a la zona de la Roca.


Sortim cap a la riera per anar cap a la riera d’Òrrius i riera de Riudemiea, per pujar fins a Can Rovira on agafem el corriol que ens ha de pujar fins a la pista de la Pedrera, passant per Can Vinyamata.

Al sortir a la pista, tornem a enfilar l’últim tram de pujada per corriol, abans de començar els divertits corriols de baixada que ens baixaran cap a la Roca,


 però abans d’arribar-hi tornarem a gaudir del corriol de la Creu, on aprofitem per aturar-nos per fer la foto de rigor i gaudir de les vistes.


Continuem baixant pels corriols de la zona fins a sortir a la carretera.

En total són més o menys 5 kilòmetres, pràcticament tots de baixada amb zones ràpides al principi, combinades amb zones més tècniques, estretes i sinuoses a la part final.

Travessem la carretera i enfilem pujada clàssica que ens puja cap al Pla de l’Espinal. D’aquí ja decidim baixar cap a Argentona, així que anem cap a Parpers, on travessem la carretera i anem a gaudir de la ràpida baixada pel corriol de la Mercé.


Altre cop sortim a la riera de Riudemeia i camí de tornada cap a la Plaça Nova, on hem de celebrar el retrobament amb en Pere C.... i alguna cosa més!!!


Bona sortida, amb la intenció de passar una bona estona gaudint dels corriols que ens envolten, aprofitant per fer cas al logo de les nostres equipacions..... posar-nos ENFORMA!!!


La muntanya amb força humitat i fang, que ha deixat les bicis a punt de rentadora si volem tornar a sortir diumenge.


El track:

Al vespre convocatòria de whatsapp per demà i només confirmació d’en Toni P, en Manel L i dubtes d’en Rafael F. Poca gent en principi, però el btt de vegades està ple de sorpreses.

A les 8 en punt arribo a la Plaça Nova i hi ha un munt de gent. Del nostre grup, en Toni P, Manel L, Salva M, Rafael F, Joan S, Francesc M, Javier i Salva B, però avui ens ajuntarem amb un altre grup d’Argentona. En total crec recordar que hem sortit 13 bikers i abans d’arribar a l’Agility també s’ha afegit en Quim M.

Travessem la riera i anem a enfilar pujada de corriols per la zona del  Veïnat de la Pujada. Avui érem molta gent i el ritme força suau.... i el que té sortir amb tanta gent és que en alguna cruïlla la gent es despista, i hem hagut de parar més del compte per reagrupar-nos o buscar a algun integrant que havia agafat el camí equivocat.


Guiats per en Francesc M, hem anat enllaçat corriols fins arribar a l’entrada del corriol dels Romanins, on en Manel L ha coincidit amb uns antics companys i ha decidit deixar-nos per continuar ruta amb ells. 


La resta avui no farem els Romanins, sinó que anirem a buscar corriols de baixada de Can Comalada que ens tornen a portar a la riera.

La sortida continua per anar a pujar per Can Misser Prats, o com la coneixem nosaltres Can Bellugins, per pujar cap a la cadena, on ens deixen 3 dels companys de sortida que han de ser a casa d’hora.

Nosaltres continuem per anar a buscar el corriol de sota del Tobogan per on va passar la Transcorredor i la Burriac Bike, i tornar a gaudir-lo sobretot del seu tram final de forta baixada. Per cert, li hem de buscar un nom.... s’accepten propostes!!!! Jajajaja

Al sortir a la pista, trenquem a la dreta per seguir per pista fins a tancar un bucle que ens torna a pujar a la cadena.

Tornem a pujar i a l’arribar a l’entrada del corriol del Tobogan ens deixa en Javier. La resta continuem pujant per fer corriol alternatiu que ens deixa a les Planes de Can Ribot, evitant passar per la casa.

A l’arribar a dalt, la sorpresa de la sortida. Teníem previst baixar cap a Ca L’Arumí per pujar a la Torrassa, acabant baixant pel Dragon Khan fins a Dosrius..... però en Toni ha proposat anar a fer el corriol de baixada de la zona de Vilassar de Dalt que tant bé han pintat aquestes últimes setmanes.

En Francesc M i en Joan S no volen tornar tard i decideixen fer la opció de la Torrassa.

La resta travessem la Urbanització de Sant Carles, anem fins al Pla de l’Espinal i cap a Parpers, per travessar la carretera i fer corriol de pujada que ens deixa a la pista del Merendero de Nostra Senyora dels Àngels.

Tram de pista fins a l’alçada dels Galzerans on agafem entrada a la dreta per enllaçar corriols que ens porten fins a l’Ermita de Sant Bartomeu de Cabanyes.

Aquí arriba la part mes monòtona de la sortida, uns 4 kilòmetres de pista, abans de fer el corriol que ens deixa al restaurant de Cal Senyor, on continuem fins a sortir a la Roca d’en Toni. Al menys, esperem que tanta pista es vegi recompensada amb uns bons corriols de baixada!!!

De seguida trenquem a l’esquerra de la pista per enfilar la baixada que tant hem sentit parlar aquests dies. El primer tram de corriols ja els havíem fet en alguna altra ocasió, passant per la Cova de la Granota, on aprofitem per fer alguna foto.


Continuem fins a sortir a tram de pista, on remuntem una mica per agafar l’entrada del corriol que ens ha d’ensenyar en Toni P.

La veritat que ha valgut la pena fer tants kilòmetres per arribar-hi.....baixada amb forta pendent, tècnica i en un estat òptim pel btt.



El corriol ens baixa fins a Vilassar de Dalt, on continuem per carretera fins a sortir a Cabrils, ja que tenim decidit anar a pujar a la Mútua. Segons en Toni són 10 minuts de pujada.... llàstima que no s’hagi apuntat a la Cabrilenca, doncs segur que guanyaria la cronoescalada!!! Jajaja

Comencem pujant per asfalt, fins a entrar en corriol que ens puja per dins de la zona de piscines i pistes de tennis de la Mútua que estan en un estat deplorable d’abandonament.

Tornem a sortir a l’asfalt i pugem fins dalt. A l’arribar a la pista de sorra, comencem la baixada que ens ha de tornar a casa. Ho fem per la pista fins agafar entrada de corriol de baixada que passa per les fonts del Castanyer i del Roure.

La baixada acaba sortint a la gossera d’Argentona, i continuem riera cap a l’Agility.

En resum una sortida que en principi semblava que seria de pocs kilòmetres amb un nivell d’exigència baix i que de cop i volta ha fet un canvi radical, però que ha valgut molt la pena.... i el més important, a falta de la presència d'en Joan B com a guia, podem donar-li un vot de confiança a en Toni P, que no ho ha fet del tot malament!!!

Segons el GPS, una mica més de 42 kilòmetres amb uns 1200 metres de desnivell positiu.

El track:



Powered by Wikiloc

domingo, 3 de abril de 2016

Dissabte corriols...diumenge buscant un miracle?

Altre cop dissabte i trobada a les 8:00 a la Plaça Nova. Avui ens trobem en Pepe C, Oscar, Josep, Fernando, Jordi S i Salva B.

A la Plaça també hi trobem a en Salva M, Francesc M, Javier, Quico i Enric T, que aquesta setmana han deixat la bici de carretera per gaudir dels corriols de la zona després de les últimes pluges. De totes maneres sortim en grups separats, doncs estem segurs que el nivell d’exigència de les dues sortides seran una mica diferents. Jajajaja

Nosaltres encara no tenim clar quina ruta fer, però de moment sortim cap a l’Agility, per tirar riera amunt, on de seguida trobem a un reduït grup dels Salamandres, acompanyats d’en Carles P. Ens acompanyen cap a la riera de Dosrius, però ens a separem, doncs nosaltres tenim la intenció d’enfilar pujada cap a Can Belluguins. 

Seguim pujant cap a Can Ribot, però just abans d’arribar-hi en Jordi S ens ensenya un corriol que no havia fet mai i que connecta amb la part final de l’alternativa.

Sortim a la pista i anem cap a Sant Carles, per anar fent algun corriol que ens porti cap a l’entrada del d’en Jordi Cid i baixar cap al Mogent.

Per tornar a pujar anem fins a la urbanització el Coll per fer la pujada clàssica que ens ha de portar fins a Ca l’Arumí. A mitja pujada hem hagut de parar per arreglar el trencament de la cadena de la bici de l’Oscar.


Un cop arreglada continuem pujant....




A l’arribar a Ca l’Arumí ens trobem a en Rafael F que avui ha sortit amb la bici de carretera per anar fent base..... avui he pogut comprovar que és veritat que casi bé ningú surt altre dia que no sigui diumenge!!! Jajaja

Després d’una petita estona de xerrada, l’Oscar ens ha de deixar per problemes al cable del canvi davanter i en Pepe C decideix acompanyar-lo. La resta decidim continuar pujant cap a la Torrassa, entrant pel corriol de la pedrera. Un cop a dalt petita aturada....


...i per baixar, fem un Dragon Khan amb la variant final del corriol de la Pedra.

A Dosrius, agafem riera fins a Coll de Bocs, on fem el corriol que ens puja cap al Nutrisport i continuem per acabar baixant pels corriols de Can Comalada.

Bona sortida d’uns 30 kilòmetres amb corriols divertits i molt bona companyia.

El track:

I dissabte al vespre, malgrat la derrota del Barça, encara ens queden ganes de convocatòria de whatsapp pel diumenge.

Ens trobem a la Plaça Nova, en Joan B, Salva M, Toni P, Manel L, Quim C, Rafael F, Jordi S, Jordi P, Joan S i Salva B. No està gens malament, feia dies que no érem tanta gent.

Avui la intenció de la sortida està clara des del primer moment...s’ha de provar la nova transmissió de la bici d’en Joan, anant fins al Santuari de Lourdes d’Arenys de Munt.


Comencem pujant pels corriols de Can Comalada, cosa que ja fa presagiar que la sortida d’avui serà exigent. Sortim a la pista del Barri de la Pujada, agafem corriol de les arrels, passant pels porcs i continuem pujant cap a la caseta dels Caçadors, sortint a la pista de l’Oasis.

Seguim amunt per fer corriols que ens porten a Can Nogueres, per continuar per la pista fins a sortir a la pista del Camí de la Cornisa. Aquí ens ha de deixar en Jordi S, que avui disposa d’un “bonobici” curt.


La resta baixem cap a Can Bruguera, seguint per la pista cap a la Urbanització de la Cornisa de Llavaneres, on fem petit trams de corriols, amb el del “cabró” inclòs.

Sortim altre cop a la pista i la continuem per anar cap a la Creu de Rupit, passant per la pujada de l’aspirina i la Font de Malpàs on hem aprofitat per fer alguna foto....



.... a l’arribar a la Creu de Rupit ens deixa en Jordi P que per avui ja en te prou.

Ara toca baixada ràpida cap a Arenys de Munt, sortint a la Riera de Sobirans fins arribar al Santuari de Lourdes, on hem aprofitat per reposar forces menjant alguna barreta o peça de fruita.



Al reprendre la ruta arriba la part més exigent, pujada per corriol que agafem darrera mateix del Santuari. Són uns 2 kilòmetres que comença amb tram ample recentment desbrossat, per convertir-se en corriol estret de pujada amb trams de força pendent, que ens deixa a la pista que va a la casa abandonada del Corral d’en Forns.

A l’arribar-hi, agafem corriol a la dreta que ens pujarà fins a la Pedra de la Ferradura. Corriol de pujada amb alguns petits trams de forta pendent i amb profunds xaragalls que fa que s’hagi de posar peu a terra.

A la Ferradura, fem corriol de baixada que ens torna a deixar a la pista, just a la part de dalt de l’Aspirina.

Continuem per pista cap a Can Bruguera, continuant per anar cap al Parc Forestal i acabar la sortida baixant pel corriol d’en Bellatriu.

Sortida variada amb una mica més de 35 kilòmetres de pista i corriols i un desnivell positiu de 1148 metres.

El track:


Powered by Wikiloc