domingo, 25 de enero de 2015

Sortida una mica diferent!!!

Desprès de la crida de whatsapp del grup de dissabte i veient qui contestava,  ja tenia clar que avui tocaria patir de valent, però no hi ha res com una sortida corriolaire amb bona companyia.

A les 8:00 ens trobem a l’Agility en Joan B, Manel L, Rafael F, Jordi S i Salva B.


Aviat ens hem posat d’acord en que avui havíem de canviar l’itinerari de la ruta, per tornar a passar per corriols que ja fa temps que no fèiem.

Sortim riera amunt en direcció al Bell-Racó.......riera de Riudemella i trencar per anar a pujar pel corriol dels Galcerans, que ens porta a sortir a la pista de la Pedrera. Seguim un tram de la pista per tornar a fer corriols que ens han de portar a Parpers.

Travessem la carretera i fem els corriols clàssics que ens porten fins al Pla de l’Espinal. D’aquí, corriols de pujada cap a Sant Carles.

Havíem decidit baixar cap a Dosrius i ho fem anant cap a fer l’alternativa de Can Ribot, on en el seu tram final, agafem el nou corriol de baixada que connecta amb el corriol del Pi Tort, per trencar després a la dreta per fer el corriol del Pi Dret que ens ha de deixar a Dosrius.


En Jordi S ha volgut ensenyar-nos una manera diferent de seguir la ruta......un Dragon Khan de pujada. Però com sempre té horari limitat, ens ha hagut de deixar a l’entrada del corriol, que és el mateix que en el seu dia ens va ensenyar en Joan V, però baixant es feia molt millor!!!

M'imagino la cara d'en Jordi pensant lo bé que ens ho estavem passant seguint les seves indicacions!!!


La veritat que el Dragon Khan de pujada i el fet d’anar força curt de forces, m’han fet veure que malgrat passar pels mateixos corriols, semblen completament diferents. De totes maneres, i pensant-ho ara, amb el temps que fa que sortim en bici, encara no entenc com mai haviem fet el Dragon de pujada???

Al final hem arribat a la Torrassa on s’hi respirava una flaire a botifarres a la brasa que feien caure la baba a qualsevol que hi passés.......



...però com és costum al grup, a no ser que ens trobem en dates nadalenques......una barreta energètica i apali!!!!!


Hem fet corriols de baixada per anar a sortir a la pista davant l’Ermita de Sant Esteve del Coll. D’aquí tirem per tornar a pujar cap a Sant Carles, passar per Can Ribot i anar a buscar el corriol de les Pedres, travessar la carretera de Parpers i corriol que ens porta cap al pont de la C60....i anar a buscar la riera d’Argentona.

Aquí en Manel L i en Rafael F, com es veu que encara no en tenien prou, han decidit  seguir fent ruta per estirar les cames i ves a saber on han anat a parar???

Com nosaltres ja en teníem prou, seguim riera i cap a casa.

PD. Avui per problemes tècnics no hi ha track....... he provat d’editar-lo per esborrar un tram que no volia gravar i l’he esborrat sencer del GPS!!!! És el que té ser un “ignorant” informàtic que es basa en el mètode de prova i error.


Haurem de repetir-la algun altre dia!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario