domingo, 10 de octubre de 2010

Sortida passada per aigua

El temps anunciava mig diluvi universal i deu n'hi do la que ha caigut aquesta matinada. A Argentona més de 50 l/m2 entre les 03:00 i les 03:45 de la matinada...

Quedem a quarts d'onze per anar a fer un voleio. Normalment si surts a aquesta hora te trobes a la gent que torna cap a casa, però avui no. Avui la gent ha preferit fer cas al Molina i s'ha quedat a caseta.

OK. En Jordi i jo hem sortit xino xano mirant el cel... de moment núvol però sense pluja. Ara, totes les rieres i rieretes baixant aigua o mig embassades o emfangades.

Com no és dia per arriscar per corriols perquè tot està totalment xop, pensem en agafar alçada tranquil·lament per pista. Pugem a Sant Carles i allà sí, allà ja comencen a caure les primeres gotes.


Travessem l'urbanització i a 'enfilar la baixada cap el Jabalí d'Or ja pluvia considerablement. Abans d'arribar al Jabalí, tot just després del trencant del Pla, un corriol a l'esquerra que ens porta fins a la carretera del Parpers, poc abans del Jabalí. La travessem i tornem a una pista embastada pel Gr 92. Mig pista mig corriol, i ja amb els impermeables i les ulleres molles i entelades, anem a cercar el corriol de la cabrilenca per arribar-nos al camí de Ruidemeia. El trobem i el baixem, però ens "inventem" una variant :-)

I rai, pujada a Òrrius pel camí de Ruidameia, café a cal Jordi i tornada per la pujada dels Burros, ja tota l'estona sota la pluja. Per sort, encara hem pogut baixar més o menys bé la riera de Can Reimí (de Clarà).

Algunes fotos (amb l'objectiu de la càmara tan entelat com les ulleres) i la ruta.

Som-hi !


Bolet Umbrella

""llueve sobre mojado....."

En Jordi baixant la Riera de Clarà

RMR a la Riera de ClaràNo hay comentarios:

Publicar un comentario