domingo, 19 de diciembre de 2010

2 hores i 21 minuts de corriols

La idea per avui era fer una Argentona Villalba Saserres Argentona i fer una visita al Roc i el Petitó, però no coneixiem la ruta i jo, RMR, havia d'estar a casa aviadet per àpat familiar.

(Justament ahir la facció dura de ZoneBtt va fer la ruta de Villalba i, per tant, ja tenim track gpx )  :-)

Total, som 5: L'Andreu, la Maria, el Jordi, el Xevi i jo mateix.


No tenim molta estona (sortim amb la calma a les 09:30) així que au!: corriols amunt.

Travessem la Riera d'Argentona (nord) i ja pugem en filera direcció Parc Forestal. És un tram de corriols molt xulos i molt conegut que ja vam fer la setmana passada. Fins la cruilla de l'Oasis avui rebatejada com "Cruilla B-10020".

De la cruilla a la dreta, baixem res i enfilem un altre tram de corriols que acaba a l'inici d'una urbanització (C/ Pi Gros de Can Vilardell). Pugem un bon tros i ens plantem a la Plaça de  la Cornisa des d'on ja es veu Mataró abaix i el mar al fons.


Avancem 4 pams i recarguem aigua a la Font del Parc Forestal. I au, tornem a sortir per corriols (que evidentment pugen) i de nou al bosc.

A un petit pla una panoràmica molt xula amb Montserrat al fons que aprofitem per batejar com "pla de Montserrat" i fer-nos unes foticos. Passaven per allà dos bikers als que els hem demant que ens facin unes fotos i, és clar, en sortim tots :-)



 

I fetes les fotos i dites les tonteries de rigor, recuperem corriol, aquesta vegada ja de baixada, que ens deixa al B-10020 i des d'on desfem el primer tram que haviem fet al matí.

Cal recordar que avui la Maria ha fet un parell d'aterrades (les dues primeres del seu historial btt). La segona ha estat una d'aquelles caigudes en les que surts pel damunt de la bici, caus mig de costat mig d'esquenes i et deixes la clavícula.... però rai... hi ha hagut sort i caigut sobre tou. Malauradament s'ha aixecat molt ràpid i no m'ha donat temps a fer la fotillu...  a avore la següent, je je...

En fi, una sortida "comando" de menys de dues hores i mitja però molt molt xula perquè ha estat íntegrament per corriols (tret de petits trams d'enllaç, s'enten...)

A vore la sortida de Nadal, on anem a parar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario