lunes, 7 de febrero de 2011

Començant a mirar a Monegros.

Pensant ja en rodar més km dels que fem cada cap de setmana, per encarar la marató de Los Monegros amb certes garanties, avui tocava voltar una mica més.

Al final Jordi i jo, RMR sortiem des d'Argentona tocades les 09.00, que no és cosa de mantinar en excés durant el cap de setmana, je je...

Les bicis a punt, un dia primaveral en ple febrer.... amunt !


Ruta rodoneta:



Argentona, Cruïlla 10020, Can Bruguera, Font del Mal Pas i barreta  a la solana de la Creu de Rupit on aprofitem per la foto de rigor.

De la Creu de Rupit cap el Coll de la Ferradura enfilant els darrers km de la Montalbike 2011 que ens baixen, per un parell de tandes de corriols high quality fins a Sant Vicenç de Montalt.

En Jordi i RMR a la solana de la Creu de Rupit

El Montnegre des de la Creu de Rupit


En Jordi ha de tirar cap a casa així que baixem a nivell de mar i rodem fins a Llavaneres o ens separem: ell cap a Les cinc sènies i jo, que encara tinc una estona,de nou cap a munt: Font de la LLorita (que per cert... està molt arreglada!  Feia molt de temps que no passava per aquí!), Pujada de Santa Mònica, Font del Mal Pas, Creu de Rupit (again) i ara sí... ja toca baixar i tiro cap a Canyamars pel Pou de Glaç... mala elecció perquè hi ha trams de fang, fang i més fang.... però... al menys era de baixada :-)


En definitiva, una sortideta una mica més llarga del que solem fer els diumenges (sorten 54 km)  i amb un IBP Índex que s'ha disparat fins el 251 DB !!!
Està clar que distorsiona per algun lloc, però per on?

Bé, mentre en Joan de l'IBP troba una resposta, no em queda una altra que ignorar una mica el número resultant... però m'agrada disposar del càlcul, així que, de moment, continuaré treient-lo.



Contrastant el track amb "Sport Track" les alcades són 1896 m. de pujada per 1888 m. de baixada enlloc dels 2779/2780 que indica l'IBP.

En fi... ja ho trobarem.

IBP Distorsionat (encara no sé com evitar-ho)


I la setmana vinent... Montseny?

A vore.

2 comentarios:

  1. Senyor Ramiro ..., sento dir-te que la muntanya que surt a la foto des de la Creu de Rupit es el Montnegre , primer el Turó d ´en Vives i just darrera el Turó Gros, darera tot aixó , els Zonebtt lliuravem batalla amb 80 bikers contra la muntanya .
    El Montseny a la part mes alta encara te neu .
    Pot ser m´apunti a la Monegros també , peró haurè de fer preparació específica , de la qual ja tinc pensada alguna idea
    Salutacions

    ResponderEliminar
  2. Ep !

    Gràcies Pau.

    Corregit.

    Som-hi !

    RMR

    ResponderEliminar