domingo, 24 de noviembre de 2013

CADA DIA SOM MES I MILLORS (24/11/13)


8 del matí.....menys fred que dissabte......i a l'Agility 9 bikers: Joan Vidal, Joan Bellatriu, Joan, Jordi G., Jordi Torras, Manel, Pere, i els dos Salvas.


També passa en Ballbona amb altre gent, però no s'uneixen al grup, ja que tenen altres intencions.

Com alguns tenim poca estona disponible i avui feien la Prehistòrica, decidim fer sortida enllaçant corriols, enfilant cap als Porcs......passant per la part alta de la Cita.......pujar a Can Bruguera.......corriol cap al Parc Forestal...... i baixar pel corriol d'en Bellatriu, que per cert, ja té una nova entrada...... ja era hora, ja n'estavem farts d'aixecar la bici per saltar la cadena!!!

A partir d'aquí, en Joan Vidal, Jordi Torras, Jordi G, Pere i Salva B, baixem cap a la riera d'Argentona i deixem a la resta que segueixin gaudint de l'impressionant estat de la muntanya en aquesta època.

A remarcar les "avaries" a les dues Cannondale del Jordi G i el Salva. 

 

Sembla ser que ha sortit una partida defectuosa d'aquest model, que es posen d'acord al moment de tenir puntxada. La del Jordi G, amb una mica d'aire cada estoneta ha anat aguantant fins al final......la del Salva ha sigut més tossuda, no volia talonar bé amb l'eina que utilitza en Bellatriu, però quan ha vist que en Pere la tenia molt més llarga, no ha tardat ni un moment a inflar i talonar com deu mana!!!
 
PD.  Avui hem vist que les 29 no son la "panacea"......es posen malaltes com totes!!!! 

  

Amunt el Btt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario