lunes, 10 de febrero de 2014

Corriolada dels tres mosqueters.(09/02/14)

M'aixeco i em noto no molt fi, però veig que en Josep s'ha connectat al whatsapp abans de les 7,00 am. Així que suposo que vindrà, i en Quim Collet també. Agafo la bici i cap a L'agility.

Arribo a les 8 en punt i només hi ha en Joan V. després arriba en Jordi S... no se si posar-me a plorar o girar cua i tornar a cap a casa. Però ja que hi som....!!

En Joan diu que vol fer una ruta "rara" ...... es posen els pèls com escarpies!!!!.




Sortim travessant la riera, entrem en finca obrint barri, i apa cap amunt..... comencem a fer corriols amunt i avall ,passant pel dels avis enginyers. Al cap d'una estona arribem al corriol d'en Bellatriu i cap avall. El tram final l'hem allargat seguint en Joan Vidal.

Tornem a buscar corriols per anar a parar als cavalls i enfilar cap a l'Oasis. Hem estar fet corriols amunt i avall, amb algunes variants noves.. Només se que hem anat fins a can nogueres, hem baixat cap a can Noms ..... i hem passat 3 vegades per l'Oasis111. Devíem estar buscant una dosis de magnesi¡¡¡.

Al final, anar cap als porcs i corriols fins a Argentona. Tres de bici, patint, però molt xules.

Avui no hi han més fotos, n'hi tampoc gps. Ja que amb la ruta que hem fet s'hagues entortolligat.


(Crónica escrita per el Salva).
Amunt btt¡¡





pd. El nostre condol a la família del ciclista de Mataró, que aquest cap de setmana ens ha deixat mentre anava en bicicleta. Descansi en pau.




Adjuntem fotos de la sortida èpica del Quim C. que va fer aquest Dissabte.


Agentona-Creu de Canet-Burriach-Argentona.


No hay comentarios:

Publicar un comentario