lunes, 10 de marzo de 2014

Surt el sol i surten els bikers (10/03/2014)

Tenia pinta de fer un dia fantàstic, l'home del temps havia pronosticat un dia de sol i això va animar a la gent a sortir. Ens vàrem trobar a l' agiliti 12 bikers. Agrair tambe a tots els que el Dissabte animeu via whats les convocatòries.



Semblava que hi havia l'objectiu de fer l'alternativa al Dragon khan. Hi tots teníem molta expectativa per estrenar corriol i veure si valia la pena.


Vàrem sortir tots darrere del Joan V, que va sortir com sempre com un coet, i corriol amunt corriol avall, va fer-nos suar la cansalada. La veritat és que vàrem donar voltes i voltes sense sortir quasi d'Argentona, i quasi tot per corriols que molts d'ells mai havíem fet. Tot un luxe ¡¡
 

Després d'uns quants kms vàrem arribar a Òrrius per la riera d'Argentona i anàrem a buscar la pujada del barret, fins a arribar al tobogan, can ribot i Sant Carles. 




Allà el Joan M, va ser abduït per un parell de noies que el varen distreure i varen fer perdre. La resta no vàrem tenir tanta sort i vàrem continuar cap a la pedrera a buscar la baixada alternativa del Dragon. Una vegada feta cal dir que va valdre la pena poder fer-la i la recomano. Mes que res perquè s''ha d'anar obrint més el corriol.



Una vegada abaix a Dosrius varen tornar a enfilar cap a Can noms, i una vegada a dalt, els més cansats vàrem decidir tornar per la riera i deixar als més forts que acabessin la ruta.

A destacar el valent del Pere C. ( Vestint amb màniga curta), i la tornada del Joan M, que feia temps que no el veiem. També al Marc G, al Pedro P, i al Robert d, que espero que vagin venint sempre que vulguin.



 

Pd: Als que fan sortides alternatives a hores mes de l'aperitiu, els animo a què se'n vagin a dormir abans i que vinguin amb la resta.
Amunt el Btt¡¡

veure sortida a wikiloc 

 

1 comentario: