domingo, 6 de abril de 2014

Sortida surrealista

A les 8:00 A L’Agility ens trobem en Jordi S, en Jordi, Dani (un nou company) i Salva B. Truquem a en Bellatriu i quedem en trobar-nos a Can Bruguera.

Enfilem costat riera cap als porcs i al corriol d’en Bellatriu, en Dani trenca la cadena. La reparem i continuem la ruta.


Més endavant ens trobem al Robert i el Pere que s’uneixen al grup. Enfilem cap a l’Oasi i Can Nogueres, on trobem en Joan Bellatriu.
Fem corriols cap a Can Bruguera i abans d’arribar-hi en Jordi pateix una “caiguda tonta”, sense cap mena de conseqüència.



Aquí, arreglo una punxada a la roda de darrera de la meva bici.



Seguim cap a Can Bruguera i agafem el corriol d’en Jordi Sid. En mig del corriol, sentim uns crits i trobem un àrab desesperat que s’havia perdut recollint plantes i no trobava el camí on havia deixat aparcada la furgoneta. En Joan B. Li diu que ens segueixi fins a trobar el camí, i l’home comença a córrer darrera nostre pels corriols. Quan hi arribem, ens dona les gràcies i tornem al corriol d’en Sid que ens deixarà a l’alçada de la Cornisa de Mataró.
Aquí punxo per segona vegada i després de la reparació de la roda, decideixo tornar cap a casa.




La resta segueixen pujant per Mata (amb caiguda inclosa d’en Jordi S.), fins a Can Bruguera i baixada pels porcs fins a Argentona.

Avui no hi ha track.

Salvador Bertran Vaqué

No hay comentarios:

Publicar un comentario