domingo, 1 de junio de 2014

Corriolada amb molt bona companyia (01/06/14)

Avui diumenge 1 de juny, després d'un parell de dies de pluja. Hi havia ganes de sortir amb bicicleta. 

La veritat és que ens hem reunit un bon grup, amb gent molt maca, i amb ganes de fer una sortida de corriols per la zona, a un bon ritme.

Hem sortit d'Argentona direcció Bell Reco, i enfilant rapidament corriols de pujada i baixada però sempre per la mateixa zona. Hem passat per un tros de la prehistòrica,per arribar a Santa Isabel per trobar una baixada que no havíem fet mai. Després hem enfilat per la ruta romànica cap a Papers, per anar a sortir a Sant Carles. 





Allà altra vegada nou corriol que ens ha baixat fins a Dosrius, allà un servidor ha deixat al grup, perquè encara quedava força tela. El grup s' ha enfilat altra vegada direcció a Sant Carles, per poder anar a buscar la baixada de les pedres i baixar cap Argentona. Una vegada allà com que no en tenien prou en Joan B, en Manel en Salva i en Rafael , han enfilat Can Comalada, els porcs, camí dels avis enginyers parc forestal i volta cap a Argentona. Segons marca el compta quilòmetres d'en Joan B, li han sortit uns 48 kms.
A destacar el bon ambient i la bona companyia que hi havia al grup. Dir tambe que el Salva, ha estrenat el nou quadro Cannondale. I en Joan V, ha trencat la cadena, tot i que en 6 minuts ha sigut reparada.



Gràcies a Salva, Manel, i Joan B. per les aportacions al blog.



Amunt el Btt.

Veure Track a Wikiloc ( Manel Argentona)

No hay comentarios:

Publicar un comentario