lunes, 7 de julio de 2014

Vigilies de Sant Fermin (06/07/14)

A les 8 a l'Agility ens hem trobat en Joan V, Joan B, Joan, Francesc, Robert i Salva B. Hem decidit anar a fer corriols per la zona de Llavaneres amb en Robert com a lider.
 
Sortida de la riera per anar fent corriols per pujar al Parc Forestal i passant per la Font de la Moreneta per sota de Can Bruguera. Aquí ens ha deixat en Francesc que tenia compromisos familiars.... Hem seguit per anar a parar a la Cornisa, pista fins Santa Mònica i corriol de pujada cap a la Pedra de la Ferradura. Després corriols amunt i avall voltant per Can Montalt i diuen que hem passat pel Coll del Pollastre (però al ser diumenge algú se l'ha degut cruspir, doncs. Jo no l'he vist). Hem sortit a dalt de Supermaresme i hem passat per sota de la casa d'en Jorge Lorenzo (amb foto inclosa). 

Més corriols de baixada per anar a sortir a la Hípica de Llavaneres. Com ja era tard, hem baixat al poble i tornat per les Cinc Sénies cap a Mataró.....ja sé que no és el millor final de ruta, però la jornada de btt ha estat força bé. Ara ja sé que a la zona de Llavaneres no tot és pista!!! 

Cronica feta per el Salva.
 Fotos per Joan B. ( No tinc foto)
.
Pd: Robert ets un lider com cal !!
Avui No tenim el track sencer.

Amunt el Btt

No hay comentarios:

Publicar un comentario