domingo, 19 de abril de 2015

Sortida per matar el bitxo???


Com cada dissabte, convocatòria de whatsapp per nova sortida btt de diumenge. Confirmen en Joan B, Manel L, Toni P, Quim C, Tolo, Salva B i en Rafael (en cas de que no plogui).

A 2/4 de vuit del matí, primer whatsapp dient que plou a Vilassar i en Toni P és baixa. La resta ens trobem a les 8:00 a l’Agility,on també acudeix en Salva M. La veritat és que el cel estava força núvol i l’amenaça de pluja semblava evident.


En Joan B comenta l’existència d’un nou corriol proper al cementiri d’Argentona que li ha dit en Jordi (Piu). Ràpidament, m’ha vingut a la memòria la sortida de fa unes setmanes buscant el corriol de descens de Montcabrer (que també ens havia comentat en Piu) i que al final no vam fer per creure que no era ciclable amb garanties....... de totes maneres, enfilem riera amunt cap al cementiri per anar a fer-lo.

Només començar ja s’ha vist que és un corriol en que la majoria dels mortals han de baixar de la bici i empènyer en diferents trams i això que el terra avui estava en molt bones condicions gràcies a la pluja de les últimes hores.

En aquest inici de tram de corriols han caigut les poques gotes de pluja de tot el matí..... res important per poder seguir corriolejant amb tranquil·litat. Han estat uns trams de corriols de puja-baixa que ens han fet passar per la Font d’en Quico, on hem fet una parada per omplir aigua, fer fotos i fer la primera xerrada del matí.


Decidim anar cap a la zona de la Mútua, així que comencem a pujar. Passem pel mirador on avui les vistes eren casi nul.les degut als núvols que hi havia, fins hi tot costava intuir el Castell de Burriac.



El “pit stop” serveix per comprovar pressions de rodes.....


 i refer forces menjant alguna cosa, malgrat en alguns moments sembles alguna altra cosa!!!!  Jajajaja


Seguim per sortir a la pista carenera i tirar pista amunt fins al creuament de les 4 pistes, on seguim direcció a la Mútua per anar al Laberint del Bosc de Cabrils, on fem la segona parada del matí.


Zona molt peculiar que incita a fer fotos...




..... a alguns els hi surt la vena de la meditació!!!



....i alguns fins i tot proven de fer exercici físic.


Aquí ja es fa tard per alguns, i en Quim C ha hagut de deixar-nos, anant cap a Burriac, on sembla que ha tingut un petit problema tècnic.


Anem  per corriols per sobre de la Mútua i al cap de poc també ens ha de deixar en Salva M per problemes d’horari. 

La resta acceptem la proposta d’en Rafael d’anar a fer uns corriols de baixada que porten a Vilassar de Dalt. És una zona casi desconeguda per tots nosaltres i la veritat que ha estat una bona elecció. Corriols de descens que has de fer amb certa prudència, però que avui el terra et permetia deixar anar la bici amb més seguretat.

Una bona estona baixant per sortir al bell mig de Vilassar de Dalt, on el sol ja feia acte de presència.


Ara tocava trams d’asfalt per anar a Cabrils on haurem d’enfilar corriols de pujada per anar altre cop cap a la Mútua, tornant a sortir a la cruïlla de les 4 pistes.

A alguns ja se’ns feia tard i tocava buscar ruta de baixada cap a casa. Fem cas a en Tolo i decidim agafar corriol que baixa fins a sortir a la Riera de Clarà. Corriol divertit per acabar la ruta, malgrat tenir molta pedra en certs trams..... però els xaragalls finals són dignes de veure i passar-hi...... impossible equivocar la traçada i sense perill de caure cap als cantons!!!!


Sortida a la Riera de Clarà, passem per la gossera i tornem a sortir al cementiri. Travessem la carretera i riera fins a l’Agility, on al parar el GPS, he esborrat la ruta. Així que avui no hi ha track.

En resum, una sortida amb corriols, pista i asfalt, on no sé si algú ha aconseguit matar el "bitxo", però sí que hem aconseguit passar una bona estona entre companys d'esport!!!



PD: Gràcies a en Salva M per les fotos i a en Rafael per la gràfica de la ruta d'avui del seu telèfon mòbil.


No hay comentarios:

Publicar un comentario