domingo, 8 de julio de 2018

El Bicigaló se'n va de nocturna.

Hem entrat de ple a l’estiu i tenim pendent una sortida nocturna i que millor que acabar la jornada laboral amb una sortideta en bici, un bon sopar i una tornada cap a casa sota la llum de la lluna plena i l’ajut dels focus leds dels frontals  i les bicis??

Doncs apa, divendres 29 de Juny a ¾ de vuit quedada a la Plaça Nova i amb l’excusa de la nocturna serem una bona colla..... Pere C, Pepe C, Jordi S, Oscar E, Josep, Jordi T, Tino i Tomas LL, Manel V, Robert D, Litos, Fernando, Jordi P i Salva B.

Més o menys puntuals sortim cap a l’Agility i a rodar riera amunt, cap a la riera de Dosrius. Tenim taula a 2/4 de 10, així que tenim temps de fer algun corriol d’anada i posats que som a la riera de Dosrius que millor que passar pel Torrent de Manyans per entrar al Torrent de la Feliua i fer l’alternativa a la riera fins a sortir a Dosrius.

Els dies són llargs i de moment portem els llums apagats, ja tindrem temps de fer-los servir de tornada.

Travessem Dosrius i fem tram de carretera fins al restaurant de Can Batlle on tornarem a entrar en zona de corriols travessant la zona de Tir amb Arc mentre anem enfilant-nos fins a sortir a la pista que puja cap a Can Massuet. Primers trams més amples i rodadors acabant amb trams finals més estrets i exigents.

Un cop a la pista seguim de pujada fins arribar a la part de dalt de la Pedrera d’en Sesa on aprofitem altre cop per entrar a fer corriols de pujada tot passant pel Turó del Gat Salvatge. Acabarem sortint altre cop a la pista tot just per sota de les Planes de Can Pruna.

D’aquí en un tres i no res fem tram d’asfalt pels carrers de la Urbanització i seguim pujant per les Planes de Can Carreres, continuant fins a sortir a la zona de les Pistes de PaintBall al Turó de Sant Joan.

Ja som a Can Massuet del Far i ens toca rodar pels carrers de la Urbanització. Encara ens queden uns minuts per l’hora en que hem quedat al restaurant i en Pere C ens vol guiar a fer algun tram de corriol, però no anem prou agrupats i perdem a algun integrant que es desvia cap al restaurant....bé guiat per la gana, o per la presència de la “dona de la curva” (si se li pot dir així, doncs no ho hem pogut aclarir del tot!!!)

La resta, ja endinsats en sender i veient que el grup no està complet hem de deixar els corriols per a un altre dia i recular cap al restaurant.

Ara sí que ens retrobem tot el grup, encara que no acabem d’aclarir ben bé el motiu de la pèrdua d’integrants del grup, ni ells mateixos sembla posar-se d’acord....potser l’inici de la foscor els ha confós. Sigui com sigui ja tenim la taula preparada, així que lliguem les bicis i cap dins que ja hi ha gana.

Ens espera una bona estona entaulats on començarem amb unes torrades, allioli, acompanyades amb alguna beguda que ens ajudi a refrescar la gola, a l’espera de poder degustar els plats de xai, galtes, cansalada..... “amanits” amb vi i gasosa, el que ajudarà a donar fluïdesa a les converses. El temps corre i la conversa s’anima. El btt és companyonia i a més d’aprendre aspectes relacionats amb la bici, en reunions com la d’avui també s’aprenen temes més culturals....en aquest cas fins i tot algun relacionat amb algun poeta tràgic grec. De totes maneres mai està de més aprendre coses noves i més si et fan treure alguna rialla.


El temps passa i després dels postres, no pot faltar algun cigaló per retre homenatge al nom del grup, i acabarem amb un “xupito” que serà el colofó per tancar la sobretaula d’un bon sopar.

I ara toca la tornada. Bicis i bikers preparats.....




....i aquest cop sí, és de nit i hem de posar en marxa els llums.

La tornada tenim clar que la farem desfent el camí de pujada. Baixada més o menys tranquil.la per la pista cap a Dosrius, a excepció de dos petits ensurts per caigudes sense importància......


..... i amb alguna aturada per anar-nos reagrupant.


Fins i tot la lluna plena ens ha volgut acompanyar en la sortida.


De totes maneres mirarem d'acabar fent algun petit tram de corriol abans d'aribar a Dosrius.



A Dosrius dubtem si fer l’alternativa a la riera, però no trobem quòrum amb lo que rodarem per la riera cap a Argentona.

Arribem a la Plaça Nova a quarts d’una de la matinada, amb la intenció de tancar la sortida amb algun gintònic, però ja estan recollint amb lo que tancarem la sortida amb una foto de grup i cap a casa que demà serà un altre dia!!!


Bona sortida, com sempre amb molt bona companyia.... que hauríem de fer més sovint, encara que només sigui per anar traient la pols de quant en quant a les llums. 






No hay comentarios:

Publicar un comentario