domingo, 15 de marzo de 2020

El Covid-19 ens tanca a casa.

Desprès de setmanes de sentir parlar del Covid-19, nom que fins i tot en un principi ens podia semblar divertit, hem entrat de cop a la dura realitat.

Una malaltia que teníem lluny, en sentíem parlar de la ciutat de Wuhan a la Xina, on semblava ser que l’inici estava en un mercat de peix i marisc, i on la gent queia malalta afectats per una mena de grip acompanyada en alguns casos de greus problemes respiratoris. El nombre d’afectats augmenta exponencialment, el govern Xinés confina el territori per a lluitar-hi.....aquí ho veiem com un problema molt llunyà.

Però estem en un mon globalitzat, i això porta a que la malaltia s’estengui per tot arreu i ara ja la tenim aquí....amb totes les conyes que hem arribat a fer desprès de les sortides, asseguts a la Plaça amb les tapes del xino!!!

Fins aquí tot seriós, però haurem de tenir una mica d’humor si volem acabar bé els dies de confinament que tenim per endavant desprès de l'estat d'alerta decretat pel Govern. Primer cap de setmana confinats a casa per tal d’evitar al màxim els contagis i ajudar d’aquesta manera la no saturació dels serveis sanitaris del nostre país.

I com tots sabem, la nostra societat no és gaire d’estar a casa, i els malalts de la bici encara menys. Només es pot sortir a treballar, a les farmàcies, a passejar el gos....encara que a alguns no els hi fa gens ni mica de gràcia...


...també per anar a la perruqueria, encara que de seguida han rectificat, i només seran serveis a domicili. I segur que en aquest canvi no hi ha tingut res a veure els “memes” que tan ràpid apareixen a les xarxes socials...




..... i per comprar productes de primera necessitat...i ves tu, que el Govern  no hi ha inclòs les pastilles de fre, les tijes telescòpiques i demès artilugis que tan necessaris són a les nostres bicis.

Tampoc es pot anar a bars i restaurants, ni al gimnàs, res d’spinning....i aquí no hi ha foto per no ferir sensibilitats.

Segur que no és fàcil. Avui en dia tenir un rodet a casa és un valor afegit que apaivagarà el neguit de més d’un, però sens dubte la resta, serem capaços de trobar alternatives i més avui en dia en que les xarxes socials ens ajuden a tenir idees sense haver de rumiar gaire.


Ara seriosament, és hora de seguir el lema de  #JOEMQUEDOACASA i un cop tornem a la normalitat reprendre les sortides amb més força que mai. 

Així que, nois a cuidar-vos, que passem tots aquest tràngol de la millor manera possible. Això tard o d’hora passarà i aviat tornarem a trobar-nos a la Plaça Nova per tal de gaudir d’aquest vici que tan enganxats en té. 

Ja mirarem que en Joan B ens prepari una sortida plena de corriols, fins i tot amb algun de baixada per a que en Miquel torni a pensar que som una colla collonuda!!!

I aquests dies, en que és difícil no avorrir-se sense sortir de casa, internet ens pot ser de gran ajuda. Us deixo un link per a que us recreeu veient com es baixa per corriol..... de totes maneres,  no us poseu nerviosos, per a fer-ho així s’ha de tenir una Trek, però encara que sigueu més de Cannondale no passa res, segur que alguna cosa en podreu treure en clar!!! Jajajaja


Nois, la veritat que no pensava trobar-vos a faltar només amb aquests 2 dies. Un plaer compartir sortides amb tots i cadascun de vosaltres i ens veiem en breu.

Ostres, a veure si demà amb la tornada a la feina se’m treu aquesta “nyonyeria”  tonta que porto a sobre!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario