sábado, 14 de noviembre de 2020

Segon cap de setmana del nou confinament.

Dissabte 07 de Novembre 2020:

Entrem en el segon cap de setmana d’aquest nou confinament. Les previsions meteorològiques són dolentes, s’esperen pluges i vent. De fet, a primera hora del matí encara no plou, però el cel està completament ennuvolat i la ventada és considerable, així que el millor serà desistir de la sortida. Ens quedarem a casa, el que no està aconseguint el Covid-19 avui ho farà la meteorologia!!!

Bé, això és el que ha passat a tots els integrants del grup Bicigaló que avui estàvem decidits a sortir....perquè pel que es veu n’hi ha d’altres que ni els núvols, ni el vent, els hi treu les ganes de fer corriols.

Les males llengües diuen que fins i tot han hagut d’empentar la bici en alguns trams difícils de ciclar,....que han estat per la zona de la Pedrera d’Argentona. L’únic que sabem del cert és que l’atzar a fet que en Francesc M, Kiko P, Javier i Jordi S s’hagin trobat al Laberint del Bosc de la Mútua de Cabrils....ahhh, i diuen que no els hi ha plogut. La resta són llegendes!!!



Diumenge 08 de Novembre 2020:

Altre cop hem passat mala nit, això del Covid-19 està durant massa i a alguns potser ens està trasbalsant massa.

Em veig a la Plaça Nova on  hi ha un munt de gent, Bttargentona, Burriac Runners, Bicigaló entre d’altres. Hi ha més gent que per a la Garrinada!!! Fins i tot hi apareixen un parell d’operaris de la brigada municipal amb les seves bufadores infernals, amb lo que ja tinc clar que es tracta d’un somni, aquests últims només toquen el que no sona els dissabtes!!!

Uns marxen cap al Carrer Gran, altres semblen esperar a la resta de la colla i alguns arrenquen cap a l’Agility.

La següent imatge és rodant per la riera tranquil·lament cap al Bell Racó. No hi veig a en Joan B al capdavant, tampoc en farem cas, doncs ja va sortir a l’últim somni, així que encara el tenim força recent.

Quan passem per aquesta zona solem entrar al Xaragall de l’Espinal, per fer una primera enfilada pel Xaragall de Can Pins, però avui, les imatges que em venen és de pujar per les Malloles de Can Pins, en direcció cap al Turó de Can Ribot. Aquí avancem a un altre grup, entre els que hi ha en Rafael F.

La sortida segueix cap a Sant Carles, en direcció al Turó dels Castellans, fent corriols travessant el Bosc de Can Poc, on de sobte ens trobem de cara al grup d’en Rafael. Collons, més que un somni sembla un “déjà vu”.

Passem pel corriol de la Pistola, abans de baixar cap a Ca l’Arumí, on em veig immers dins d’un corriol nou que em remunta altre cop cap a la carretera que baixa a Santa Agnès.

Ja posats en aquest punt, què millor que fer el corriol d’en Jordi Cid fins a sortir a baix de Cardedeu. Som al Polígon de Can Font de la Perera i les sortides per aquesta zona segueixen casi sempre en direcció a La Roca del Vallès. Doncs som-hi, ara és planer i es roda tranquil·lament immers dins de la boira. Aquest somni té de tot!!! I si no us ho creieu, fins i tot he fet alguna captura de pantalla mental.




A partir d’aquí, enfilada per corriols cap a la Masia de Can Planes, enllaçant amb algun petit tram de pista i d’altres corriols que ens baixen fins a Can Companys.

Ens toca remuntar cap al corriol de la Creu. En aquest tram, em ve a la ment les vegades que hi hem passat amb els Bicigaló, i la imatge és tan clara que fins i tot sembla real que ens els trobem.

Un cop dalt, només recordo corriols....el corriol Amagat fins al Turó Gros....remuntem una mica passant a tocar de les runes de Can Ronses i fem el corriol The Rock....al cap de poc tornem a passar per les runes de Can Ronses, a això se n’hi diu un bucle?

Amunt cap al Turó del Morro del Gall, travessem el Bosc de Can Païssà fins a sortir a la pista de la Pedrera, i ràpida baixada final pels corriols de Can Vinyamata fins a la riera de Riudemeia.

Ara sí, la feina ja està feta i rodem cap a Argentona.

Esperem que aquest semi-confinament no duri gaire. Si continuo tant neguitós, donant tantes voltes, em faran fora de casa, o sinó al menys del llit.

Per a que us en feu una idea, la sortida seria més o menys com aquesta que em fet en alguna altra ocasió.












No hay comentarios:

Publicar un comentario