domingo, 23 de enero de 2011

El Montseny pot esperar

Donades les temperatures que hem gastat avui.... la millor decissió ha estat deixar la pujada al Montseny per a un altre dia. que ja ho diu el refrany: hi ha més dies que llonganisses.

I sort, perquè avui els astres no estaven ben orquestrats: encara no m'havia pujat a la bicicleta, al pati de casa, que he notat la punxada al costellam... uiiii...  ja ho he vist clar que allò era una contratura de manual, però bé, allà tenia al Xevi esperant i no era cosa de deixar plantat a ningú abans de sortir de casa.

Hem fet un Corredor clàssic (i fresquet) per pistes i camins glaçatas glaçats i un viruji del copón.

La tanca que subjecta la tija del seient, feta malbé. El seient baixant-se cada dos per tres... síííííí... demà la duc al mecànic !

La contractura allà latent, fred, el seient donant per sac... ok. A la Creu de Rupit parada a la solana per recuperar una mica de temperatura, fer una barreta i una fotillo... (que no sigui dit...) doncs ole, la bateria de la càmara descarregada (la pobre càmara ha passat tota la setmana a la bici, al pati i és clar, amb la rasca que ha fet aquests dies, la bateria descharging total. UIshhh  si que anem bé avui :-)

AutoFoto al Santuari del Corredor.
Ja que som a la Creu, aupa cap a munt. PIsta pista i pista i al Corredor coke al sol, al pati del Santurari. Allà sí: foto amb el mòbil. Encara que sigui a la bici.



I s'acabat el conte. Cap avall que fa baixada pràcticament desfent camí.
Baixant acabo de certificar que la meva Reba s'ha acabat de clavar (el cartutxo), sense possibilitat de bloquejar/desbloquejar...

A a casa, dutxeta i a descansar una mica l'esquena... però... ai ai quan s'ha refredat !!  cap a urgències!  antiinflamatoris, calmants.... un desastre vaja.

brrrrrr...

Aquetsa setmana caldrà fer bondat (i visitar al fisio) per la setmana vinent intentar sortir amb els Zonebtt....

I per més mala llet, quan anava a descarergar el track de la sortida d'avui... ale! no hi ha track !. Es veu que en aquest Garmin FR 305 cal donar-li l'odre expressa de que comenci a enregirstrar track (no com el etrex que ho fa per defecte). Així que res: avui no hi ha track.

Bueeeeeeeeeeno.... la setmana vinent el Jordi i l'Andreu (i la Maria) a la Montalbike. El Xevi a la mitja Marathó de no sé on (no sé si m'ha dit on era) i com jo no vull anar ni a la Montalbike ni a la mitja... faig servir el comodín domèstic i sortiré dissabte enlloc de diumenge (si la contractura m'ho permet).

La idea: Montsoriu amb els companys de zonebtt

A vore !

RMR

No hay comentarios:

Publicar un comentario