lunes, 6 de enero de 2014

Cavalcada de Reis (05/01/14)Primera sortida oficial de BTT Argentona del 2014, i hem començat fort!!!! Capitanejats pel lider Joan B. eran: Salva B, Pere, Salva M,Jordi S, el nou vingut Rafael i el Manel.


Han començat forts Per Can Cumalada, els Porcs, Oasis, Can Noguera, Can Bruguera i el millor de la ruta el descens pel camí d'en Jordi Cid fins a Can Rovira. s'ha tornat a pujar per Mata i baixada per Can Noé i el Camí del Canigó fins agafar el camí de les Cinc Cènies, fins a Llavaneres. Aquí en Manel i en Rafael han fet una bona apretada i han pujat Santa Mònica força ràpid (No vegis com tira en Rafael!!!!!). Hem anat a Can Bruguera, Parc Forestal i com tota bona sortida hem acabat al corriol d'en Bellatriu, com no podia ser d'un altre manera


Avui ha tocat recuperar el que no vam fer la setmana anterior amb la butifarrada... Però com sempre molt divertit amb bona companyia. 
Gràcies en Joan, per la xivar-nos el recorregut. I al Manel per fer la cronica d'avui.I al Salva M. per les fotografies.
Amunt el btt
!!
Veure Track a Wikilok ( Manel Argentona)


No hay comentarios:

Publicar un comentario