lunes, 13 de enero de 2014

Els tres tombs amb Bttargentona (12/01/14)Sortida de poc kms però molt intensos i amb molt bones vistes.Avui hem començat pujant cap al Turo dels Oriols arrencant de Can Serra Lladó. Un cop arribats al monòlit de Burriac hem allargat cap a mont cabrer per supervisar les antenes de repetició i fer les fotos de rigor des de la creu.

Desfent el camí fet per la banda de Mont Cabrer hem tirat de dret cap amunt per deixar-nos caure després cap a a la pista d'Argentona a la Mutua.


D'allà avall cap a Òrrius per enfilar-nos per Can Guineu ( Tambe anomenat Kung Fu) fins a enllaçar amb la baixada pel Turo de la Serp o la Fada fins a Can Riudemeia on els rics amb temps i forces s'han enfilat cap a la banda de la pedrera( qui sap on han acabat) i els pobres amb obligacions de diferent mena hem baixat riera avall per arribar als tres tombs a una hora apropiada.El millor d'avui, més enllà de la sortida és la crònica del Quim. Impressionant¡¡Tal volta també cal destacar el pernil que el Salva M s'ha menjat al arribar a casa. Agrair al Salva M, al Manel, i al Joan B, els reportatges les fotos.
Gràcies a tots els que hi col·laboreu. Fem un bon equip!!


Amunt el Btt!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario