lunes, 22 de septiembre de 2014

Desfilada de models pels corriols.

Puntuals a les 8:00 als gossos ens trobem en Joan B, Manel, Salva M i Salva B. Al primer cop d'ull alguna cosa m'ha sobtat.......ostres, tots anaven uniformats amb l'equipació Salva M, menys jo!!!!  Casualitat???

També s'uneixen en Francesc M i en Joan S.

Decidim tirar riera amunt, on s'afegeixen en Pere B, Robert, Tolo i Enric. Tres d'ells equipats amb els maillots del Doctore. 

Al final hem fet un bon grup de bikers, que amb les equipacions feiem patxoca i tot!!!



Anem cap al Bell Racó i enfilem corriol de pujada que ens ha de portar a la Font del Llorer. Corriol amunt fins arribar al Pla de l'Espinal i d'aquí seguim cap a Sant Carles.
Aquí ens ha deixat en Joan S.



La resta agafem el corriol d'en jordi Sid que ens deixarà a Llinars. Anem cap a la Urbanització El Coll i amunt que fa pujada per anar a parar a la Breinco. Un cop aquí, poques opcions queden......pujar a la Torrassa??


Doncs dit i fet..... agafem la pista que va fins a l'ermita de Sant Esteve del Coll. Allà hem estat una estona aprenent alguna lliçó teòrica i pràctica de tècnica de btt (coses que no he entès bé: cadència, pinyonera....bé, ho deixaré per un altre dia que estigui més inspirat).

Un cop més o menys aclarits aquests conceptes bàsics, enfilem pujada fins a la Torrassa, on parem una estona a descansar, fer petar la xerrada i fer les fotos de rigor.





Per baixar, res millor que un bon Dragon Khan fins a Dosrius. Allà agafem l'alternativa a la riera, on hem tingut un parell d'ensurts:

- la punxada a la bici d'en Joan B.



- Una petita caiguda d'algú que no direm el nom, però potser pel cul el coneixereu?


Al final acabem rodant fins a Argentona.

Un matí de diumenge amb un temps espectacular (sense gens de calor), una ruta divertida i un gran grup d'amics del btt.

Gràcies Pere B pel track i al Salva M, el millor paparazzi del Maresme!!!

Podeu veure el track:


No hay comentarios:

Publicar un comentario