domingo, 28 de septiembre de 2014

Sortida a corre-cuita per les Festes del Cel.

Tal dia com avui, fa un any, ens reuníem a l’Agility un grup de 24 bikers per fer una sortida amb esmorzar inclòs i celebrar el 69 aniversari d’en Quico Ballbona.

Un any després, a l’Agility només hi érem en Joan B, Manel L, Salva B.....i en Quico Ballbona amb un any més a sobre les seves espatlles, 70 anys!!!! Quasi res!!! Felicitats!!!!

Hem decidit acompanyar-lo en la seva ruta fins a Dosrius.... a més, com teníem de tornar a casa a les 10, ja ens ha anat bé fer una ruta curta.

Agafem riera amunt,  passant per sota la C60, 150 metres de carretera i entrem per la cadena al corriol clàssic de pujada, que ens ha de portar fins a Sant Carles, passant per Can Ribot. En aquest tram, hem parat l’única vegada, per fer uns ajustaments a les cales d’en Manel.....és el que tenen les 29”, són unes màquines perfectes que ho han de tenir tot ajustat al mil·límetre!!! Jajajaja



En Quico tenia pensat baixar a Dosrius pels corriols del Pi Tort i el Gorro, però ens ha volgut obsequiar amb un nou corriol, el “Corriol de la Pistola”. Així de Sant Carles hem enllaçat corriols coneguts i el corriol nou, per anar a parar finalment al Breinco.

D’aquí un tram de carretera, i trenquem a mà esquerra per agafar corriols que ens portaran a Dosrius passant pels troncs.

Ens acomiadem d’en Quico i tornem a Argentona passant per l’alternativa de la riera.

Una sortida clàssica, a un ritme suau (que ja tocava!!!!)

Podeu veure el track.

No hay comentarios:

Publicar un comentario