domingo, 16 de noviembre de 2014

Matí de corriols darrere la nova Trek d'en Joan.

Avui bon dia per sortir en bici. Una mica de fresqueta a la riera d’Argentona, però res que no es passi al cap d’una estona de rodar.

Ens trobem un bon grup de gent. En Joan V (amb la seva flamant Trek), Joan B, Manel L, Rafael, Jordi T, Pere C, Salva M, Salva B, i en Francesc M amb 2 companys del grup dels salamandres.



La primera impressió era fer la Orrienca 2014, però veient que hi havia molt tram de pista, decidim que en Joan V ens delecti amb alguna de les seves rutes corriolaires que tant ens agraden.

Així que travessem la riera i comencem a enfilar corriols per la zona del Veïnat de la Pujada a un ritme força alt......suposo que era per recuperar l’estona perduda parlant a l’Agility. Inclús hem fet un tram del corriol d'en Bellatriu de pujada!! Com sempre és un goig enllaçar tots aquests trams de corriols pujant i baixant, quasi bé sense moure’ns de lloc, malgrat anar amb la llengua fora més d'una estona.


Hem anat cap a la zona de l’Oasi, on en Jordi T ens ha hagut de deixar, amb la promesa de que tornaria a rodar amb el grup aviat.


La resta agafem pujada pel Torrent de Manyans que ens deixarà a Can Nogueres.

Aquí parada per fer unes barretes i recuperar forces. En Pere C, Francesc M i els seus 2 companys tenen tard i han de tornar cap a casa. Així que baixem  i després de separar-nos, la resta seguim fent corriols, baixant cap a  la Pedrera de Can Noms, per tornar a pujar corriolejant una estona fins a sortir de nou a la pista de Can Nogueres. Corriols de baixada per tornar a l’Oasi.

                     

A remarcar que hem fet algun petit tram de corriol nou, però que no diré.......primer per no recordar on es troba exactament, a més millor descobrir-lo en persona en una altra sortida.


A partir d'aquí, per acabar la sortida, una sèrie de corriols de baixada enllaçats un rere l’altre, que ha fet que valgués la pena tot l’esforç de les pujades del dia.

Al final, alguns han tingut una merescuda recompensa en forma de "piscolabis".



Com sempre un plaer gaudir de sortides amb tota aquesta colla d'amics aficionats al món del btt.



PD. Gràcies a en Manel  L pel track i en Salva M per les fotos.

Podeu veure el track:



No hay comentarios:

Publicar un comentario