domingo, 9 de noviembre de 2014

Sortida del 9N

Avui 9 de Novembre del 2014, dia important per Catalunya per la consulta 9N....... però per a alguns no hi ha res que faci que no ens puguem trobar a les 8:00 a l’Agility per gaudir d’un matí fresc de btt.

Ens trobem en Manel L, Jordi S, Rafael, Salva M, Pere B, Robert, Salva B i a última hora s’ha afegit en David T “Diablillo”, que tenia intenció de fer una ruta al seu ritme, però ha decidit fer una ruta al ritme dels altres!!!

Aprofitant que avui feien l’ORRIENCA 2014, hem agafat riera cap al Bell Racó, Riudemella i enfilem corriol de pujada que ens farà passar per sobre de Les Ginesteres, per anar a sortir a Orrius.


Digne de veure els escalfaments dels participants a la cursa!!!! En algun moment he pensat si no portarien alguna d'aquestes noves bicis que porten motor incorporat.

Per fer una sortida diferent, hem decidit anar cap a la pista de Cellecs per veure passar la cursa. Pujant ens hem trobat a en Carlos P i en Dani S, que tenien la intenció de fer la Orrienca pel seu compte.

Nosaltres ens hem parat per veure passar la cursa. Ha estat una bona estona de descans i riure, gaudint del pas dels competidors......els primers amb un ritme de vertigen i la resta cadascun al ritme que les seves cames els hi permetien.


Després ens hem posat a seguir la Orrienca, que ens ha pujat per la pista fins a les antenes de Cellecs, per després baixar cap a Sant Bertomeu. Aquí, per problemes d’horari decidim fer el recorregut curt que passa per la pedrera, fent algun corriol on en Pere B ha tingut un petit ensurt amb uns bikers que feien el recorregut de la cursa a l’inrevés.



Sortim a la pista de la pedrera que ens portarà cap a la carretera de Parpers. Abans d’arribar-hi agafem corriol a la dreta que tot baixant en caravana darrera d’un munt de bikers de la cursa, ens tornarà a deixar a la riera de Riudemella i tornada cap a casa.

Una ruta més "pistera" del que estem acostumats, però que ha estat força bé.

PD. Gràcies a en Pere B pel track i en Salva M per les fotos.

Podeu veure el track:

No hay comentarios:

Publicar un comentario