domingo, 18 de enero de 2015

Ruta seguint GPS

Desprès de les poques respostes d'ahir a la convocatòria de whatsapp i de la baixa d`última hora d'aquest matí d'en Joan B, dubtava que fossim gaires a l'Agility.

Malgrat el fred de primera hora del matí, a les 8:00 ens hem trobat en Jordi S, Manel L, Salva M, Rafael F, Pere B, Robert i Salva B.

No teniem cap dels liders habituals..... però com som una mica massoquistes i alguns no en van tenir prou la setmana passada, decidim seguir el track del GPS i fer la ruta de diumenge passat.

Sortim de la riera per pujar per Can Comalada i fer la ruta de puja-baixa per la zona del Veïnat de la Pujada.... al poc de començar la ruta, de nou, fem el petit tram de baixada que casi m'espinyo la setmana passada, però avui, l'he fet sense problemes. Passar-hi per segona vegada et dona un plus de seguretat, malgrat anar amb 26" i no portar tija pija!!!

Seguint les variants i intentant seguir el fort ritme dels 29", hem passat pel corriol de pujada dels Romanins, per enllaçar els divertits corriols de baixada de la zona dels Porcs.

La següent pujada, hem fet una variant guiats per en Robert, passant per uns paisatges gebrats amb la corresponent foto de rigor.

Tocava pujar i anar fent corriols que passant per la caseta dels Caçadors, ens porten a l'Oasi, per tornar a fer el "bucle" de pujada en direcció a Can Nogueres, per baixar corriolejant fins al corriol de l'Amazones i sortir al Torrent de Manyans que ens torna a portar a l'Oasi. Aquí, per problemes d'horari, ens ha de deixar en Jordi S.


La resta aprofitem per menjar alguna barreta o peça de fruita per recuperar forces i  per fer petar la xerrada i aprendre alguna cosa de les magistrals classes teòriques d'en Salva M.

Seguim altre cop per anar a pujar en direcció al Turó de la Gola, però al final no hi hem arribat (desistint de fer el segon "bucle" de la jornada), però sí baixar pels corriols clàssics de la Pedrera de Can Noms.

Per anar a parar a Dosrius, seguim la pista i busquem el corriol de baixada que ens deixa a l'entrada de l'alternativa de la riera.

A Dosrius decidim deixar de seguir el GPS i anar cap a Sant Carles. Alguns ja anavem molt justos de forces, però avui no teniem tants problemes d'horari i decidim seguir a la resta, encara que la llengua ja ens arribi a terra.

Pujada pel corriol del Gorro.... enllacem amb el corriol del Pi Tort, i anem a buscar el corriol del Tobogan.


Tirem cap a Sant Carles, passant per Can Ribot.

De totes maneres,es va fent tard i decidim anar cap a Parpers, passant pel Pla de l'Espinal el més ràpid possible, així que ens saltem alguns dels corriols habituals.

Un cop a Parpers, seguint a en Robert, passem pel Pessebre i baixem pel corriol de la Mercè que ens torna a deixar a la Riera de Riudemella. Riera i cap a casa.

Segons el GPS, una mica més de 31 kilòmetres, que avui se m'han fet molt durs en molts moments, però que ara, vistos des del sofà, em semblen molt divertits de fer i més amb el bon ambient que hi ha dins el grup!!!PD. Com sempre, gràcies al Salva M per les fotos.

Podeu veure el track:

No hay comentarios:

Publicar un comentario