domingo, 11 de enero de 2015

Corriolada Puja-Baixa amb noves variants

Avui tocava estrenar el GPS que m’han portat els Reis i la millor manera de fer-ho era fer una de les rutes que ens prepara en Joan V.

A les 8:00 a l’Agility ens trobem en Joan V, Joan B, Jordi T, Manel L, Rafael F, Pere B, Robert i Salva B....


.... que deurien mirar, que ningú estava pendent de la foto???

Sortim de la riera per pujar per Can Comalada i fer una ruta de puja-baixa per la zona del Veïnat de la Pujada.....com sempre més puja que baixa!!!

Al poc de començar la ruta, en un nou tram curt de baixada prou vertical, en Manel que em seguia, ha estat a punt de ser espectador  d’un “front flip” en tota regla....menys mal que he pogut salvar la situació a última hora. Mai havia estat tan segur de que me la fotia de veritat!!! Que maco hagués quedat gravat amb una GoPro!!!

La ruta ha estat plena de variants, que afegit al fort ritme que imprimien els líders del grup, ha fet que alguns agaféssim corriols equivocats i haguéssim de tornar enrere....no penseu que era el GPS que no funciona bé!!!  Jajaja

Hem anat a parar al corriol de pujada dels Romanins, per enllaçar amb corriols de baixada de la zona dels Porcs. Baixada com sempre molt corriolaire i divertida, però que en el fons saps que et deixa força avall i et tocarà tornar a pujar.


Dit i fet, pujada amb algun tram que no havia fet mai, enllaçant amb corriols que ens portaran a la pista de l’Oasis. Un cop aquí, comencem el primer “bucle” del dia, pujada en direcció a Can Nogueres, on ens deixa en Robert.

La resta, agafem corriols de baixada per passar pel corriol de l’Amazones i sortir al Torrent de Manyans que ens torna a deixar a l’Oasis.

Seguim altre cop per anar a pujar al Turó de la Gola (amb el segon “bucle” del dia) i baixar pel corriol clàssic de la Pedrera de Can Noms.

Volem tirar cap a Dosrius, així que seguim la pista, per anar a buscar el corriol de baixada que ens deixa a l’entrada de l’alternativa de la riera.

Volíem acabar la ruta d’una manera diferent......així que fem l’alternativa, sortint a la riera de Dosrius i cap a casa!!!!

Bé, cap a casa exactament no!!!!



Podeu veure el track:

No hay comentarios:

Publicar un comentario