domingo, 8 de marzo de 2015

Sortida amb grup nou

Nova convocatòria de whatsapp i només dues respostes.....en Joan B dient que sí, i en Robert , que no podia. De totes maneres, ja dona gust sortir aviat al matí, aprofitant que el dia ja es va allargant, agafo la bici i direcció a l’Agility.

Al arribar ja hi estaven en Joan B i en Manel L. Avui creiem que millor fer sortida suau de rodar i comencem a parlar d’anar direcció cap al Pla de la Calma (encara que per horari potser no hi arribarem).

Quan estàvem acabant de decidir-ho, apareix en Joan S amb un grup d’Argentona que sortien una estona a fer corriols. Mentre estem parlant, també s’uneix al grup en Toni, un amic d’en Rafael F. No ha costat gaire canviar d’idea i decidim fer una sortida corriolaire per la nostra zona.

Sortim riera amunt......riera d’Òrrius.....Bell Racó...... riera de Riudemella i comencem a enfilar pujada per passar per Can Rovira i anar pujant fins arribar a l’entrada del Corriol dels Galzerans, on fem el primer reagrupament.

Avui no pujarem pels Galzerans, seguirem recte per anar enllaçant els corriols que ens porten fins al Pessebre. D’aquí seguirem fins a sortir a la Carretera de Parpers. La travessem i seguim planejant per anar a sortir al Pla de l’Espinal.

La majoria del grup volia estar d’hora a casa, així que agafem pujada cap a Sant Carles, per anar cap a Can Ribot i fer l’alternativa oberta en el seu dia per la Orrienca.

Al final de l’alternativa, agafem la nova variant de baixada que ens porta a l’inici del Corriol del Pi Tort. Fem un tram d’aquest corriol per enllaçar amb la ràpida baixada pel corriol del Pi Dret que ens baixa fins a Dosrius.

Aquí el grup es separa, però abans toca fer la foto de la sortida.


Els que tenen tard tornen per la riera. En Joan B, Manel L, Salva B i Toni decidim allargar una mica la sortida. Toquen corriols de pujada, algun altre tram de baixada i planejar per anar direcció a Ca n’Oms. Al arribar-hi parem a menjar alguna cosa per recuperar forces.

Reprenem la ruta i anem cap a l’Oasis, per seguir i  buscar corriols de baixada. Han estat uns corriols de baixada divertits, amb un tram final nou, que encara falta acabar d’obrir perquè sigui del tot ciclable, que ens deixa a l’alçada del Nutrisport.

D’aquí, anem cap a Can Bagot (els Porcs) i acabarem la ruta baixant per Can Comalada i sortint altre cop a la Riera.

Aquí ens ha deixat en Toni, i la resta hem fet el “corriol” clàssic de les últimes sortides que té l’arribada a la Plaça Nova!!!

         

Segons el GPS, uns 24 kilòmetres amb uns nous companys que han fet que gaudíssim d’un altre bon matí de btt.

Podeu veure el track:

No hay comentarios:

Publicar un comentario