domingo, 31 de mayo de 2015

Tornem a gaudir de la Transcorredor 2015 (Curta)

Últim diumenge de Maig i com ja és habitual, tornem a quedar a les 8:00 a l’Agility per sortir a fer corriols.

Avui ens trobem en Manel L, Rafael F, Jordi S, Robert i Salva B...... esperem una estona a veure si els que havien dit que farien l’intent aconseguien desempallegar-se dels llençols, però al final es veu que ha estat una “lluita” infructuosa!!!

En Manel proposa tornar a fer la Transcorredor 2015, ja que encara no l’havia feta. Malgrat que avui tots teníem que tornar més o menys d’hora, enfilem riera amunt direcció Dosrius.

Passem per l’església de Dosrius i agafem pujada per asfalt i pista de sorra fins a Can Massuet-El Far.
 
A partir d’aquí comença la diversió. Trams enllaçats de corriols diferents a la Transcorredor 2014, que a tots ens semblen força més divertits en aquesta edició..... alguns trams eren força ràpids i feien que en Rafael es passés les entrades dels corriols, tot i haver repetit la ruta un munt de cops!!! ..... res que no se solucioni amb tirar enrere per “recollir-lo” i editar el track.

El ritme d’avui ha estat més assequible que d’altres sortides..... potser serà degut a les absències que hi havia avui?? Jajajaja

Malgrat tot, a l’arribar a sortir a la carretera que puja al Corredor, en Manel ha hagut de deixar-nos per problemes d’horari.

La resta travessem la carretera i seguim fent corriols per tornar a sortir a l’altura del restaurant  de Can Carreres.

Com avui no venia en Salva M, no havíem caigut en fer fotos, així que hem parat una estona per menjar alguna cosa i immortalitzar el moment.



Seguim gaudint dels corriols d’aquesta ruta fins arribar a l’esplanada dels troncs de Dosrius, amb la última baixada que avui hem fet tots sense haver de posar el peu a terra.

Ja no teníem temps per res més i hem tornat a Argentona per la riera.

Un altre matí de diumenge divertit, avui amb sortida en “petit comité”.

PD. Es comencen a sentir veus “reclamant” una nocturna amb sopar inclòs. Esperem que els lesionats es recuperin aviat i els que els hi costa reengantxar-se al grup vegin la oportunitat que tots estem esperant!!!

Podeu veure el track:

No hay comentarios:

Publicar un comentario