domingo, 5 de julio de 2015

Sortida "Jo no puc!!!"

Tot el dissabte pendents del nostre company Quim C i la seva nova gesta dalt de la bici...... ni més ni menys que la Ruta del Ter, uns 204 kilòmetres amb 1500 metres de desnivell, en unes 12 hores... ruta que segueix el curs del riu Ter des del seu naixement fins a la desembocadura.

Al vespre i veient que ningú obria boca, convocatòria de whatsapp per sortida de diumenge..... però aquesta setmana totes les respostes han estat negatives. “JO NO PUC”, serà una nova malaltia originaria d’altres països??? Jajajaja

Així que avui no calia matinar tant, podia sortir una estona més tard, però tampoc gaire que pronosticaven una calor intensa.

A les 8:00 missatge d’en Carlos P al veure que a l’Agility no hi havia ningú, però jo encara estava sortint de casa, així que ara sí que seria una sortida en solitari de veritat. També m’anirà bé poder fer una ruta al meu ritme i no forçar en excés l’esquena.

Sortida de Mataró, riera d’Argentona direcció Bell Racó, per passar per sota el pont de la C60, travessar la carretera de Parpers i passar per la cadena que inicia el corriol de pujada que passa per l’Esquei d’en Febrer. Pujada clàssica dels inicis de les sortides amb el grup, que ara pràcticament no fem mai.

La pujada porta cap a Can Ribot, però avui em decideixo a fer-ho una mica més llarg anant a buscar el corriol de l’alternativa de la Font dels Albers d’en Javà....


... corriol divertit amb un primer tram de baixada, per acabar pujant fins a la cadena de Can Ribot.



Ara seguir cap a Sant Carles on he tingut l’agradable sorpresa de trobar-me amb en Josep que ha aprofitat les primeres hores del dia per sortir a fer corriols. Llàstima que ell ja estava de tornada, doncs hagués estat bé poder allargar la xerrada compartint ruta.

Continuo la ruta anant a baixar per corriol d’en Jordi Cid que baixa fins a la riera del Mogent a Cardedeu. Malgrat la calor i estar el bosc força sec, continua sent un dels corriols més divertits de la zona. Aprofito la sortida del corriol per fer la foto de rigor.

Un cop aquí, segueixo per pista per anar a buscar la Urbanització del Coll i enfilar pujada que porta a sortir a la Breinco.

El calor era intens, l’aigua dels bidons ja escassejava, així que travesso carretera i pujada clàssica fins a dalt de la Torrassa on he pogut gaudir d’una CocaCola fresqueta que m’ha entrat la mar de bé.



Quina bona idea han tingut a Llinars de col·locar aquest bar a dalt de la Torrassa!!! Les begudes fresques i sobretot la flaire a botifarra a la brasa fan reanimar a qualsevol després d’un esforç intens.

Un cop recuperades forces, res millor que gaudir de les baixades del Dragon Khan. Avui he pogut comprovar que la majoria de zones de pedres i arrels estan en força bon estat.

No volia acabar la ruta per Dosrius, així que un cop a baix, he tornat a pujar cap a la Breinco, agafant el corriol alternatiu a la carretera, però els últims metres et veus abocat a fer-los per asfalt.

D’aquí anar fent corriols per anar cap al Pla de l’Espinal....



....continuar cap al Coll de Parpers. 

La primera intenció era baixar pel corriol de la Mercè, però ja posats, millor seguir una mica i anar a buscar el corriol dels Galzerans i gaudir d’aquesta baixada que malgrat ser lenta, és força divertida per lo revirat de les seves corbes.



El corriol em deixa a Can Rovira per continuar baixant fins a sortir de la Riera de Riudemeia i tornada cap a casa.

Segons el GPS uns 44 kilòmetres amb uns 1000 metres de desnivell.

De totes maneres, sembla que en Salva M i en Carlos P tampoc s’ho han passat malament amb la seva sortida d’avui.



Podeu veure el track:

No hay comentarios:

Publicar un comentario