domingo, 30 de agosto de 2015

Matí de corriols per tancar Agost

Últim diumenge d’Agost i ens trobem a l’Agility en Joan B, Manel L, Jordi S, Rafael F, Salva B i un nou company en Miquel que esperem que s’apunti més vegades a les sortides del grup.


S’acaba el mes d’Agost i això comporta que l’estiu també s’està acabant.....qui més, qui menys té compromisos familiars i de seguida tenim clar que avui també serà una sortida curta.

Sortim travessant la riera per entrar cap a la zona de Sant Jaume de Traià seguint a en Joan B.

Feia temps que no fèiem els corriols d’aquesta zona, però malgrat que és la zona que em costa més per començar, s’ha de dir que és un continu puja-baixa de corriols força divertits i que avui encara estaven en bon estat, degut a les pluges de la setmana passada.


En aquests primers trams hem tingut l’únic inconvenient de la sortida...... el nucli de la roda de darrera de la bici d’en Manel s’ha trencat i s’ha vist obligat a deixar-nos i tornar cap a casa.


La resta hem seguit pujant per anar a sortir al Parc Forestal, travessar-lo i continuar pujant fins a la pista de Can Bruguera.

La ruta ha continuat per anar cap a Can Nogueras, on hem decidit que la millor opció per no tornar tard era anar cap a la part de dalt de la Cita i fer corriols de baixada per anar cap a Dosrius, passant pel corriol de baixada dels salts de fusta dels “descenders” de la zona.



.... encara que no ho sembli, ha baixat tot el corriol sencer, i si no us ho creieu mireu el següent video:


Un cop a Dosrius, en Rafael F ha decidit que volia continuar i crec que tenia intenció d’anar cap al Corredor.
La resta fem l’alternativa de la riera i cap a casa.

Al final, uns 20 kilòmetres amb un desnivell d’uns 800 metres.

Malgrat ser una ruta curta i haver patit força als trams de pujada del principi, com cada setmana hem pogut gaudir de la magnífica zona que ens envolta.

Per cert, encara queden alguns dies de bon temps i tenim pendent una sortida llarga cap al Montseny i una nocturna amb sopar inclòs.

PD. Gràcies a en Joan B i en Rafael F per les fotos i vídeo.

Podeu veure el track:

No hay comentarios:

Publicar un comentario