domingo, 23 de agosto de 2015

Sortida "post-vacacional".

La setmana passada estant de vacances per terres de  Castella-Lleó anaven arribant alguns whatsapps de les sortides del grup..... en Joan B pel Montseny, en Manel (coneixent-lo, ves a saber de quin lloc són les fotos) i en Rafael F i en Quim C per la nostra zona. 

Inclús alguns que no penjen fotos, però que van de camping amb la familia per poder sortir en bici amb tranquilitat!!! Jajaja

Ahir dissabte, dia de retorn de les vacances i de nou per whatsapp imatges d’una nova sortida d’en Rafael F, Quim C i en Francesc M amb en Joan S i 2 companys.

La previsió meteorològica del telèfon em donava pluja per diumenge.....però res millor que preguntar-ho a en Joan B que l’encerta més que l’Alfred Picó de TV3!!!!

Així que a l’arribar a casa, preparar bici i roba per un nou diumenge de btt pels corriols de la nostra zona.

A les 8 ens trobem a l’Agility en Joan B, Toni P, Francesc M, Jordi S i Salva B.


Avui alguns havien de tornar aviat, cosa que ja m’ha semblat bé.... després de les últimes sortides i d’haver estat aquests dies sense tocar la bici, ja sabia que tocaria patir per seguir el ritme del grup.

Decidim començar anant cap a la zona dels Galzerans, així que després de fer petar la xerrada una estona, sortim riera amunt.

Anem cap al Bell-Racó, riera de Riudemeia i amunt cap a Can Rovira, però variem la idea inicial i seguim a en Francesc M per pujar pels corriols de la Prehistòrica que puja cap a Can Vinyamata.

Un cop passada la casa, mirem de fer un corriol que en principi ens ha de portar a enllaçar amb el dels Galzerans, però al poc de entrar-hi veiem que es troba força tancat pels esbarzers i hem de girar cua, tornant al camí fins a sortir a la pista de la Pedrera.

Petit tram de pista, per seguir pujant per corriols cap a la zona de la Pedrera, on enllacem sèrie de corriols que ens baixen cap a la zona de la Roca.

Travessem la carretera, passem pel costat de la masia de Can Companys de Dalt, per començar a pujar cap a la zona del prat verd a prop de la casa de colònies de Can Montcau, on hem parat a fer una barreta per recuperar forces.

Seguim pujant fins a sortir al Pla de l’Espinal i seguir fins a travessar la carretera a Parpers, ja que teníem la intenció de baixar pel corriol de la Mercè, però al final hem seguit a en Toni P que ens ha portat pel corriol que s’agafa abans del Pessebre i que enllaça amb l’entrada dels Galzerans.

Continuem baixant per tornar a sortir a Can Rovira, riera de Riudemeia i cap a casa.

Una ruta curta i fàcil per a alguns, que fan cara de poc cansats a l'acabar.


Segons el GPS uns 24 kilòmetres amb unes 2 hores i mitja.

Podeu veure el track:

No hay comentarios:

Publicar un comentario