lunes, 12 de octubre de 2015

Cap de setmana amb 3 sortides

Cap de setmana llarg, en el que disposàvem de tres dies per fer sortides.

Dissabte 10 Octubre 2015:

Veient que ningú deia res, decideixo sortir sol a rodar. Sortida de Mataró cap a Llavaneres per les Cinc Sènies, pujada cap a la Hípica i enfilar amunt per Santa Mònica, Font del Malpàs i Creu de Rupit, on ens trobem amb en Josep que estava fent trams de la Xurribiker amb un company de Llavaneres.

Segueixo cap al Corredor, amb una petita parada per fer una barreta.


De baixada per corriols fins a Can Massuet, on agafo últims trams del recorregut curt de la Transcorredor 2015 fins a sortir als troncs....


.... encara és d’hora i vaig a pujar cap a la Breinco, per entrar al corriol de Ca l’Arumiu i anar fent per sortir al Pla de l’Espinal, travessar Parpers i anar a baixar pel corriols dels Galzerans i sortir a Can Rovira.

Aquí començarien els problemes del cap de setmana. 

Just passar la sortida del corriol de la Mercè, agafo una pedra que em fa una punxada a la roda del darrera. Apa, a treure les eines i arreglar la roda i mentre l’estava arreglant, comencen a passar gossos i al poc, un grup de caçadors arrosegant un senglar mort!!! I jo sense fer cas al cartell de la pista de la Pedrera que deia que s’estava fent una batuda a la zona. Menys mal que només va ser una punxada a la roda i no un tret de caçador!!! Jajaja

Segueixo cap a Riudemeia i cap a casa. Tota la sortida havia tingut algun problema amb el canvi davanter, però arribant a Mataró ja no podia canviar de plat..... ostres, la Orbea s’està desajustant desprès de 6 anys???

Com volia sortir dilluns, decideixo portar-la al mecànic dissabte a la tarda, i quan la recullo em comenta que té la rosca del pedalier que està malmesa i ha provat de fer una “nyapa” que durarà el que duri.

Surto del taller amb un sentiment de.....però bé serem positius.

Una sortida variada, amb pista, corriol, que segons el GPS una mica menys de 50 kilòmetres, amb un desnivell d’uns 1300 metres.

Però el cap de setmana no feia més que començar!!!!

El track de la sortida:

Diumenge 11 Octubre 2015:

Atenent a la crida de whatsapp per anar fins al Sui, es troben a l’Agility en Manel L, Joan B, Quim C i Toni P.

Sortida de l’Agility per anar fins a Dosrius per la riera. Un cop al poble, pujada cap a la Breinco, primer per corriol i després carretera fins a Cardedeu.

De Cardedeu, direcció a Cànoves on comença l’ascensió de la ruta. Es puja per pista, però aquest cop ho fan per la vessant esquerra de l’embassament de Vallforners.

En aquest tram de pista, agafen corriol guiats per en Toni P que puja fins a sortir a enllaçar amb la pista clàssica que va de l’embassament cap al Pla de la Calma.

Aquí comencen els 6 kilòmetres de pujada final que culminen al Pla de la Calma.





D’aquí ja queda poc per arribar al Sui, un esforç més....


... i la merescuda recompensa..... unes fotos immillorables!!!




Per baixar, la trialera del Sui,



on en Quim C ha tingut problemes amb el fre de davant, però que han pogut solventar amb les bones mans d’en Joan B.


Ara sí que toca baixar per pista cap a Cànoves, on mirant amb deteniment el track és veu una cosa estranya, que podria ser una cervesa fresqueta???

De Cànoves, altre cop a Cardedeu, però aquest cop van cap el Polígon Industrial i pugen cap a la Breinco per la pista que passa per l’Ermita de Sant Esteve del Coll.

Ja porten força estona dalt de la bici i és tard, així que de Dosrius a Argentona per carretera.

Segons el GPS d’en Manel, uns 72 kilòmetres amb un desnivell d’uns 1800 metres.


Podeu veure el track:

Dilluns 12 Octubre 2015:

Dia de la Hispanitat i a les 8:00 a l'Agility ens trobem en Manel L, Salva M, Francesc M amb 3 companys dels Salamandres i Salva B.

Sortim riera amunt, i anem cap a la riera de Dosrius per pujar cap a Can Belluguins. Passem per la casa abandonada i fem corriols de pujada.....

... alguna cosa fallava. Ostres no havia posat en marxa el GPS!!!! Seria una premonició del que estava a punt de passar?

Anem pujant i sortim a pista que seguim per anar direcció Can Ribot i d'aquí cap a Sant Carles.

I fins aquí puc explicar, doncs a l'arribar a la urbanització, la "nyapa" que havien fet al taller al pedalier de la meva bici ha dit prou i el canvi ha tornat a deixar de funcionar.

La veritat que la ruta d'avui tenia bona pinta veient als Salamandres comandant el grup, però m'he vist obligat a tornar cap a casa. Sort que tot era baixada i es podia fer tranquil·lament amb el plat mitjà.

No hi ha fotos, ni track...... i la bici, serà hora de canviar-la? O la canvio per una de carretera?

No hay comentarios:

Publicar un comentario