domingo, 15 de noviembre de 2015

Cap de setmana de BTT en solitari

Un nou cap de setmana i després de sortir dissabte a rodar fins al Corredor.....


 .....al vespre, intent de convocatòria per whatsapp d’en Toni P, proposant fer la ruta de la Transmaresme, però de seguida s’ha vist que aquesta setmana la crida no sortiria efecte.
Qui més quim menys tenia coses a fer que impedien sortir en bici.

Com avui feien la Orrienca 2015, en Toni ha decidit anar a fer-la. No sé si s’han arribat a trobar amb en Salva M, que tinc entès que hi estava inscrit. El que és segur és que s’ho ha passat d’allò més bé..... UNA RUTA BRUTAL amb força kilòmetres i desnivell, amb la novetat de dos nous corriols, cosa que podrem comprovar qualsevol setmana d’aquestes, quan puguem descarregar el track.

Al final, jo he sortit una mica més tard, amb la intenció d’anar a fer corriols per la nostra zona. Així que sortida de Mataró cap a Argentona i anar cap al Bell-Racó.

La intenció era pujar cap a Sant Carles, així que toca travessar la carretera de Parpers i al corriol de la cadena, enfilant corriol de pujada per anar fent i enllaçar amb l’alternativa de la Font de Javà.

Abans d’acabar la pujada, corriol alternatiu que surt just a la casa de Can Ribot.


Seguir cap a Sant Carles per anar a buscar l’entrada del corriol d’en Jordi Cid.

L’època de l’any acompanya i l’estat del terra fa que els primers trams revirats del corriol i els últims trams ràpids de baixada siguin d’allò més divertits.

Un cop sortir al Mogent, tram de pista fins a la Urbanització El Coll per anar a fer la pujada clàssica que ens deixa a Ca L’Arumí.

La sortida segueix cap a la Torrassa, encara que avui ha estat per la ruta clàssica.

Un cop a dalt, he tingut la sorpresa de trobar-me amb en Jordi LL i 2 companys de ruta. Després de fer petar la xerrada una estona ens acomiadem doncs la meva intenció era tornar a fer el Dragon com la setmana passada i ells seguien un altre itinerari cap a Sant Carles per baixar a Dosrius pels corriols del Pi Tort i Pi Dret.

Baixada divertida com sempre, amb parada per fer una foto.


Volia baixar a Dosrius, però després de la conversa a la Torrassa, també he pensat que estaria bé fer-ho per una altra banda. Així que allargarem la sortida anant altre cop cap a la Breinco, agafant corriol alternatiu que voreja la carretera i últims trams per asfalt.

Altre cop a Ca L’Arumí, corriol de pujada cap a Sant Carles i seguir per anar a fer l’alternativa de Can Ribot, enllaçar amb el corriol del Pi Tort i acabar baixant a Dosrius pel corriol del Pi Dret.
A Dosrius, alternativa a la riera, sortint al Torrent de Manyans i cap a casa.

En definitiva un bon cap de setmana de bici amb l’únic “inconvenient” d’haver-lo gaudit en solitari.

El track de la sortida:

No hay comentarios:

Publicar un comentario