jueves, 31 de marzo de 2016

Setmana Santa de btt

Arriba la Setmana Santa i sempre havia pensat que eren dies de penitència i res millor per a fer-ho que deixar de banda la bici i quedar-se a casa purgant els pecats comesos durant l’any..... és una bona excusa per explicar el que ha passat aquests dies.... però a qui vull enganyar si tots sabeu el meu calvari!!!! Jajajaja

Quatre dies de festa i diverses sortides.....

...el divendres, sortida d’en Joan B i en Jordi S, amb altres bikers d’Argentona. Segons diuen una sortida molt xula, i veient les fotos que han enviat, força adequada al dia que era..... Divendres Sant i com a bons cristians, s’han passat el matí de font en font.....la de Can Belluguins..... la Font del Sot.... suposo que buscant-ne alguna que tingués l’aigua beneïda!!!! .... i mentre jo a lo meu, anant llegint els whatsapps.




Dissabte, ningú comenta res, però coneixent al grup, segur que més d’un ha sortit d’amagatotis!!!

Diumenge, a la convocatòria d’en Joan B s’hi afegeixen en Toni P, Rafael F i Salva M. Aquest cop m’ho han posat fàcil.....la crònica d’en Toni P:

“Estic a casa. En Joan, Rafel i Salva M van cap a Argentona en aquests moments.... això vol dir que hem estat per el meu “barri”. Sortida a les 8 de la Plaça Nova direcció a la Mútua per can no se que... Un cop a dalt fem corriols laterals a la pista fins San Mateu. Baixem direcció Vallromanes, però abans trenquem cap a la font de Can Gorgui. Tornem a pujar a la pista per anar a buscar un corriol nou super ràpid que ens deixa a Masnou. Agafem la platja i xino-xano ens presentem al xiringo del club nàutic de Premià....unes birres i xerrades de rigor. Fins i tot m’han acompanyat a casa. Total 985 metres de desnivell positiu i uns 40 kilòmetres”

Enhorabona Toni!!! Però vigila, que es comença així i t’enganxen per ser el redactor jefe del blog!!! Jajajaja




.... i per casa tot segueix igual, sense sortir en bici i llegint els whatsapps, però encara no està tot perdut, encara queda dilluns. La bici està repenjada en una paret.....sembla que està trista.... no es mereix passar una Setmana Santa així... haurem de fer alguna cosa!!!

Dilluns a quarts de 8 em dirigeixo cap a la Plaça Nova per fer sortida amb en Pepe C, l’Oscar i en Fernando.

En principi m’és indiferent a on anar, però deixen que faci jo la ruta. Sortim cap a l’Agility, agafem riera amunt i anem cap a la riera d’Òrrius, riera de Riudemeia i anem a pujar cap a Can Rovira, on agafem el corriol que ens pujarà cap a la pista de la Pedrera, passant per Can Vinyamata.

Un cop a dalt, seguim  per la pista, per agafar corriol que passa per la zona del Pessebre i ens porta a la carretera de Parpers. La travessem i seguim cap al Pla de l’Espinal.

Com el Pepe i en Fernando no han fet mai el corriol de Gos Perdut, continuem cap a Sant Carles, passem per Can Ribot i anem a buscar l’entrada del corriol de sota del Tobogan. Com més i passo més m’agrada....estret, lent i tècnic al principi... i amb forta pendent als trams finals, però el terreny està força bé per fer-lo sense complicacions.

Al sortir a la pista, anem cap al corriol del Gos Perdut que ens va ensenyar en Joan V, per acabar-lo sortint a mitja baixada del corriol del Pi Dret i acabem baixant cap a Dosrius.

Per tornar cap a Argentona, primer pensem a fer l’alternativa a la riera, però al final decidim girar cua i acabar la ruta d’una altra manera..... farem riera fins a Coll de Bocs, on farem el corriol de pujada de la Burriac Xtrem que ens portarà al Nutrisport.

Seguim per la pista, per acabar la sortida enllaçant els corriols que ens baixen a Can Comalada.

Ja som a la riera i per tancar un bucle perfecte.... petit esmorzar a la Plaça Nova.

Al final, una bona sortida per treure’t de sobre el mono de bici.

No tinc fotos de la sortida, però si no us ho creieu, li podeu preguntar al qui compra ous Kinder els festius.... o al qui aprofita per comprar dalt d'una bici plegable..... o als “Indurain” que també surten amb la de carretera!!! Jajaja

El track:


Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario