lunes, 7 de noviembre de 2016

BTT i llençols poden ser compatibles.

Entrem en un nou cap de setmana i la matinada de divendres a dissabte es presenta amb una mica de pluja. De totes maneres, quan sona el despertador ja no plou, i l’aigua caiguda  fa que la muntanya estigui magnífica per gaudir d’un bon matí de btt.

Dissabte a les 8:00 ens trobem a la Plaça Nova en Pere C, Pepe C, Oscar E, Manel V, Fernando, Jordi S, Francesc M, Quico P i Salva B.

Avui en principi sortim sense una idea clara d’on anar, així que sortirem cap a la riera i ja anirem improvisant.

Fem riera amunt, cap a la riera d’Òrrius, i per Riudemeia per iniciar pujada cap a Can Rovirò.

Agafem el corriol de la Prehistòrica per anar pujant cap a Can Vinyamata. Tot just passem la casa, agafem el corriol de la dreta que ens porta cap als Galzerans.  Alguns del grup encara no l’havien fet mai, però segur que no serà l’últim cop que el facin. És una variant divertida per pujar cap a la pista de la Pedrera.

Un cop a la pista, ens dirigim cap a la zona del merendero de Nostra Senyora de Lourdes, per fer el corriol que ens porta cap a la carretera de Parpers.

Travessem la carretera i ens dirigim cap al Pla de l’Espinal. Al arribar-hi, ens deixen en Jordi S i en Fernando, que ja se’ls hi fa tard.

En Francesc M i en Quico P també ens deixen i  van a fer alguna cosa pel seu compte de tornada.

La resta seguim per pujar cap a Sant Carles, on anem a fer l’alternativa de Can Ribot i gaudir baixant tot enllaçant els divertits corriols del Pi Tort i el Pi Dret, fins a sortir a la Riera de Far a Dosrius.

Avui la tornada cap a Argentona la fem tot xino-xano per la riera.

I com cada dissabte, acabem la jornada amb un esmorzar a la Plaça.

Dissabte al vespre el whatsapp del grup està parat, es va fent tard i no hi ha cap missatge.... que hi farem, provem de cridar una nova convocatòria?

Dit i fet, amb aquella bona fe i al cap de poca estona, en Joan B que és baixa per compromisos familiars... ens quedem sense líder!!!. En Ramon S confirma la assistència i la resta.... silenci absolut.
No passa res, anem a dormir que segur que algú més sortirà.

De nou a la matinada una estona de pluja per “amanir” la muntanya. Tot perfecte, si no fos pel fet de que m’he adormit i quan em llevo ja és tard i no arribo a l’hora.

Missatge de whatsapp per disculpar l’absència i pel que es veu, no seria l’únic. En Quim C també està segrestat pels llençols i en Jordi S també s’ha quedat pesant figues. Al menys tinc entès que en Salva M, Ramon S, Francesc M, Quico P i algú més si que estaven puntuals per sortir una estona.

Però ja un cop llevats no costa res sortir una estona a estirar cames i el whatsapp torna a sonar. És en Pere C, que també s’ha llevat tard i té ganes de sortir, així que quedem a les 8:30 a la Plaça i farem una sortideta curta.


Decidim sortir cap a la riera i anar cap al Bell Racó, travessant la carretera de Parpers i fer la pujada clàssica cap a Sant Carles pujant per la zona de l’Esquei d’en Febrer.

Passem pel corriol alternatiu de Can Ribot i travessem la urbanització de Sant Carles per anar a fer el corriol d’en Jordi Cid que ens ha de baixar cap al Mogent. Desprès de les pluges de les últimes nits l’adherència és perfecte i et permet baixar força ràpid.

Un cop al Mogent ens toca remuntar i ho fem passant per la urbanització del Coll i seguint pujant per la pista de la zona del Bosc de Can Pellisser fins a sortir al corriol de Ca l’Arumí.

Continuem pujant de nou cap a Sant Carles, per anar cap al Pla de l’Espinal, passant per la zona del Turó dels Castellans.

Un cop al Pla de l’Espinal anem a baixar pel corriol de la Font del Llorer, enllaçant amb el Xaragall de l’Espinal que ens baixa de nou cap al Bell-Racó.

Riera i cap a casa.

Al final hem aprofitat el matí i ha sortit una ruta d’una mica més de 26 quilòmetres en poc més de dues hores.

I la propera setmana, cap a Sant Celoni a fer la cursa de la MONTNEGRE BTT 2016.

El track:


Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario