viernes, 21 de julio de 2017

Dissabte rodarem i farem corriols!!!

Estem en ple mes de Juliol i de moment les vacances encara es fan esperar, amb lo que aprofitem les estones lliures que ens deixa la feina i la família per sortir a fer una mica de btt, i no només els caps de setmana. Hi ha sortides “inter-setmanals”, però farem com aquell qui no vol la cosa i no en parlarem....ho haurem après de tots aquests pros que no publiquen els seus stravas entre setmana?

Com cada dissabte una colla ens trobem a la Plaça Nova. Aquest cop som en Pepe C, Pere C, Oscar E, Quim M, Tino i Tomàs LL, Robert D i Salva B.

En principi farem sortida rodadora, però sense deixar de fer corriols, així que sortim cap a l’Agility i riera amunt mentre anem rumiant cap a on anar.

De seguida decidim que començarem pujant per Can Belluguins que fa temps que no hi passem. Anirem pujant en principi per la pista per endinsar-nos en trams de corriols que tot passant per sobre de la Pedrera de Can Bosquer ens aniran pujant cap a la zona del Turó de Can Ribot.

Com fem últimament evitarem passar per la casa tot fent el corriol alternatiu que ens puja fins a les Planes de Can Ribot.

Seguim cap a Sant Carles, on baixarem cap al tram d’asfalt passant per davant del Restaurant per anar a buscar corriols que ens han de portar a sortir a la carretera que baixa cap a Santa Agnès de Malanyanes, però abans aprofitarem per fer una visita al corriol de la Pistola, gaudint del seu traçat i el seu bon estat de conservació, potser degut al fet de que l’entrada al corriol no és fàcil de trobar.....i esperem que sigui així per força temps.

Un cop sortim a la carretera, la travessarem per fer ràpida baixada cap a Ca l’Arumí.

De moment la sortida està sent rodadora, però “rodant” en molts moment per corriols, com ha de ser.

Un cop aquí, ja posats, que millor que una pujada cap a la Torrassa? Doncs apali, comencem a pujar per la pista i anem a buscar l’entrada de corriol que hi ha passada l’ermita de Sant Esteve del Coll. 

Feia temps que no fèiem aquests trams de corriols i de fet hi havia algun tram que no recordava. Una de les moltes variants diferents que hi ha per fer una Torrassa i que té algun tram on s’ha de posar un punt extra d’esforç, però res que no sigui 100% ciclable.

Un cop a dalt de la Torrassa, uns minuts d’aturada per refer forces i de seguida reprenem la marxa, amb un primer tram de baixada cap al Pla de la Bassa del Llop, per continuar per la pista fins a trobar l’entrada del Dragon Khan.

Aquest cop farem una baixada el més clàssica possible, evitant els trams més tècnics i compromesos que s’acosten les vacances i les hem de començar d’una sola peça. De totes maneres, sigui clàssica o no, una baixada ràpida pel Dragon Khan, malgrat l’hagis fet un munt de cops, mai et deixa indiferent.

Un cop a baix ens reagrupem i travessem la carretera de Dosrius a Cardedeu i fem baixada cap a la riera de Far on ja tornem a rodar en grup cap a Dosrius.

De tornada ens estalviarem un tram de riera tot fent l’alternativa. En aquests trams hem aprofitat per fer alguna foto...






...aixó sí, abans de passar pel Torrent de la Feliua que està prohibit pel Departament de Sostenibilitat de la Generalitat!!! Com ho sàpiga la tècnica del Departament!!!.... de totes maneres, potser ens hauria de donar les gràcies per passar-hi i mantenir el canyer a ratlla fent que el torrent encara estigui obert.

Bé, deixe-m’ho.... sortim ràpid cap al Torrent de Manyans, i ara sí que ja se’ns està fent tard i en Manel V ja fa estona que ens espera per esmorzar, així que farem riera i cap a casa.

Al final ens ha quedat una bona sortida. Hem rodat, hem fet corriol, hem esmorzat i ens ho hem passat bé com cada setmana.... es pot demanar alguna cosa més? Doncs sí, que arribi ja diumenge per tornar a gaudir dels corriols que ens envolten,.... però això per la propera crònica.




No hay comentarios:

Publicar un comentario