viernes, 18 de agosto de 2017

Agost... vacances.... i btt.

Entrem al mes d’Agost, amb lo que això comporta...... en principi


Però estem parlant de btt i aquest esport comporta una barreja de diversió i patiment.... doncs això, diversió la tindrem quan estiguem gaudint de les vacances, i pel patiment aprofitarem els dies que ens quedin lliures.

El primer dia lliure per alguns serà la Festa Major d’Argentona i com divendres és festiu i a la Plaça de Vendre no hi ha ambient, doncs en Joan B aprofita per anar a investigar corriols per la zona de Llavaneres.



Divendres, en Pere Bravo també sembla que està decidit a investigar nous corriols, encara que per zones més llunyanes.... i sort, perquè alguns deuen pensar: “On van aquests catalans amb aquestes pintes?” Jajaja


Dissabte alguns aprofitem el matí abans de preparar maletes per fer la última sortida pre-vacances. 

No som gaires, de fet només en Tino i Tomas LL, Robert D i Salva B, però intentarem fer una sortida digna.

Sortim cap a l’Agility, riera amunt en direcció cap al Bell Racó, pugem pel Xaragall de l’Espinal i passant per sota del pont de la carretera de Parpers enfilem pel corriol del Xaragall de Can Pins i l’enllaçem amb el corriol de l’alternativa de la Font de Javà.

Fa força xafogor, però anem pujant xino-xano cap a Can Ribot, on evitem passar per la casa tot fent el corriol alternatiu que ens puja fins a les Planes.

Continuem cap a Sant Carles, on baixem fins a sortir a l’asfalt, passant per davant del restaurant i anem en busca del corriol de la Pistola. 


Acabem sortint a la carretera que baixa a Santa Agnès de Malanyanes. La travessem per endinsar-nos en el corriol d’en Jordi Cid on gaudim de ràpida baixada fins assortir al Mogent.

Ara ens tocarà remuntar i ho fem passant per la Urbanització del Coll, entrant al  tram inicial del Torrent Fosc que de seguida deixem per enfilar pujada pel Bosc de Can Pelliser fins a sortir a Ca l’Arumí.

Remuntem de nou cap a Sant Carles i ens dirigim cap al Turó dels Castellans passant pels corriols que travessen el Bosc de Can Poc.

Seguim per baixar cap al Pla de l’Espinal, on continuem fent corriols de baixada que ens porten a sortir al Coll de Parpers.

Travessem la carretera i passem per sobre del Pessebre per entrar en el corriol de pujada que ens porta a sortir a la pista al costat de l’àrea de Picnic Nostra Sra. dels Àngels.

Rodem per pista en busca de l’entrada del corriol dels Galzerans. Ara ens toca gaudir d’aquests divertits trams revirats de baixada per acabar sortint a Can Roviró.

Un tram més de baixada fins a sortir a la riera de Riudemeia, on ja només ens queda rodar xino-xano cap a Argentona per fer l’últim esmorzar abans de vacances... però sense encantar-nos gaire que ens espera la familia per acabar de preparar les maletes.

I mentre alguns diumenge ja gaudim de les merescudes vacances....


....d'altres continuen amb tota normalitat amb les sortides de btt matinals repassant el bo i millor dels corriols que ens envolten....


.... i els selfies que no faltin!!!



De les sortides de la setmana següent no en sabem moltes coses, al menys els que estem de vacances.

Només tenim noticies pel whatsapp i sembla ser que aquest cop han decidit fer una sortida més rodadora passant pel Embassament de Vallforners....


... i pujada cap al Pla de la Calma,



 amb visita inclosa al Sui.... 



... i baixada per alguns corriols que ens hauran d’ensenyar algun dia....


.... i d’altres que han volgut girar cua abans d’hora, però tot i això encara han tingut temps a fer una visita al Castanyer de Can Cuch.


I per ser les primeres setmanes d'Agost ja n'hi ha prou.... de tracks res de res, que estem de vacances!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario