jueves, 17 de mayo de 2018

Dissabte cap a la Roca, diumenge...qui sap?

Després dels últims caps de setmana on la pluja ha fet acte de presència a les nostre sortides, de moment sembla ser que dissabte ens respectaran i amb aquesta esperança anem cap a la Plaça Nova.
Avui ens trobem en Pere C, Pepe C, Manel V, Jordi S, Oscar E, Josep, Robert D i Salva B.

Les sortides de dissabte sempre s’inicien cap a l’Agility i avui no serà una excepció. Bona manera de començar la ruta que anar escalfant les cames mentre rodem per la riera.

La última sortida vam anar cap a Dosrius i Sant Carles, així que una opció menys, encara que a mesura que anem sortint, cada cop és més difícil variar les rutes i més si ens van “destruint” molts dels corriols que ens envolten.....mala peça al teler ens espera de cara a la III Repicacorriols!!! 

Els hi podriem donar una idea de com fer per anar a netejar els boscos sense fer les destrosses que estan duent a terme....


....com no hi podem fer res, haurem d’esperar fins a on es porta a terme els treballs de desforestació....però per a això encara ens queda força temps i avui tenim altres coses en que pensar.

Decidim que anirem cap a la zona de la Roca, on encara és terreny verge i podrem gaudir dels seus divertits corriols. Per això rodem cap a la riera de Riudemeia on començarem a enfilar-nos cap a Can Roviró....on tenim la mala noticia que les màquines ja hi estan treballant, fins i tot ja han començat a tocar la sortida del corriol de la Mercè.

Deixem-ho estar i continuem a la nostra pujant cap a l’entrada dels Galzerans, on aprofitarem per aturar-nos  i decidir cap a on seguir. De seguida ens posem d’acord per fer els corriols que ens pujaran cap al Pessebre, per seguir fins a sortir al Coll de Parpers.

Aquí farem un tram de baixada per l’asfalt, per de seguida entrar en els divertits corriols que coneixem com de Can Cigala i que ens aniran baixant fins a sortir a la Riera de Gausacs. Les pluges han fet créixer la vegetació, amb lo que alguns trams de corriols estan força més tancats de lo habitual, el que fa que no puguem anar tan ràpid com abans, però es contraresta amb la sensació d’estar gaudint de pur btt.

A l’alçada de Can Company ens toca travessar la carretera de La Roca per tornar a gaudir dels magnífics corriols de la zona mentre anem pujant cap a la zona del Bosc de Can Planes, passant com no podria ser de cap altre manera pel corriol de la Creu.

Seguirem fins a sortir a la pista que puja cap a la Font de la Mansa, per tornar a entrar al corriol que passa a tocar de les ruïnes de Can Ronses i anar enfilant-nos per corriols mentre travessem el Bosc de Ca l’Argent per acabar sortint a la pista que va cap a Sant Bartomeu.

En principi és cap a on ens dirigim, però no ho farem per la pista, triem la opció de fer corriol de pujada cap a la Font del Llop i aprofitarem algun corriol que ens baixi cap al Coll de San Bartomeu, on travessarem la carretera.

Desprès d’haver gaudit dels corriols a la primera part de la sortida, ara ens toca rodar una estona per la pista del Camí de Sant Bartomeu. Estem rodant cap a la Plana del Fum a la part alta d’Òrrius i continuem cap al creuament de Cal Camat Vell, on ens dirigim cap a Coll de Porcs, fins a arribar a la casa abandonada de Can Genís.

Aquí el grup es separa, en Josep, Oscar i Manel  segueixen per la pista, la resta entrem en corriols de pujada cap a la Mútua, on abans d’arribar-hi i pel fet de no anar agrupats perdem a en Robert i en Pere que han trencat a l’esquerra per tornar a sortir a la pista. Cap problema, la resta fem un corriol divertit que ens porta al Coll de Gironella on ens retrobem amb en Pere  en Robert.

Seguim per la pista del Camí del Malpàs, on encara farem la baixada pel corriol alternatiu que voreja el Turó de Matacabres, per sortir altre cop a la pista al Pla dels Matxos. Anem baixant cap al Pla dels Alemanys, on seguirem fins a trobar l’entrada dels corriols dels cactus. Anem baixant fins a sortir a l’empedrat de la pista del Rocar d’en Serra a la zona del Dalipà.

Aquí ja baixem cap a la Vinya d’en Serra, per acabar sortint a Can Volard pel que coneixem com el torrent de les caques.

Ja som a Argentona i al Centru anem cap al Centru on ja ens esperen l’Oscar, Josep i en Manel.....a més d’una bona estona comentant la sortida, acompanyada d’un bon esmorzar.

Sembla ser que serà la última sortida abans de l’estrena de la nova equipació.


La meteorologia ens ha donat una treva i ens ha permès gaudir d’una bona sortida....a veure que ens depara diumenge!!!

De moment la pluja fa acte de presència a la matinada, però a primera hora del matí no plou. De totes maneres, malgrat alguns missatges de whatsapp, alguns comencem a ser baixa per la sortida d'avui, no hem dormit totes les hores que caldria, i no podrem posar l'excusa que estàvem celebrant els bons resultats d'Eurovisió....tant se val, sembla ser que ha de ploure... i si no ja ens ho explicaran.

Però ja se sap: “Si a les 8 no plou, cap a la Plaça.. i al que no hi sigui que no pregunti!!!” Jajajaja

Així que aquesta setmana no hi ha fotos, ni track.

A veure la propera que ens depara. Alguns tenim un cap de setmana llarg amb el Dilluns de la Segona Pasqua, Fira de Mataró.

A més haurem de tenir en compte que diumenge els companys del CCDosrius i Best Trail organitzen la 9ena Transcorredor, amb alguns canvis significatius en el seu recorregut. Sembla ser que ja no va cap a Can Massuet com era habitual, i anaven cap a la zona de la Torrassa del Moro...... però desprès de canvis d’última hora vindran cap a Argentona, a no ser que les autoritats del Parc i Generalitat els facin tornar a canviar el recorregut abans de diumenge, el que sembla ser que ja va sent una norma habitual a les pedalades del nostre entorn.

De totes maneres haurem d’esperar i anar mirant previsions meteorològiques que per la Fira de Mataró cada any hi ha pluja sí o sí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario