sábado, 29 de diciembre de 2018

Sortides de Nadal.

Estem a punt d’entrar a l’últim cap de setmana del 2018. Hem deixat enrere els àgapes i les llargues sobretaules del dia de Nadal i Sant Esteve.....però abans de tot això encara hem tingut temps d’algunes sortides de btt.

Des de mitjans de Desembre qui més qui menys no ha pogut sortir tants cops com voldríem, però s’ha fet el que s’ha pogut.

Els dissabtes el grup Bicigaló, tot i tenir baixes, no s'en perd ni una i com cada setmana aprofiten per sortir a gaudir d'un matí de bon btt.

El diumenge 16 ens trobem a Plaça Nova en Joan B, Salva M, Francesc M, Jordi S i Salva B. 

Aquesta setmana també hi ha en Josep, Robert D i Oscar E que avui no ens acompayaran.

Som pocs i ho aprofitarem per resseguir un possible track per a la segona part de la propera Repicacorriols del dia 3 de Març. Un parell d’horetes amb un continu puja-baixa mirant d’enllaçar de la millor manera possible alguns dels corriols de la banda de la riera, que faran que acabem cansats però amb la sensació d’haver aprofitat el matí amb la feina ben feta.

De fet, al tornar a sortir a la riera, en Jordi S ja ha esgotat el bono-bici dominical i en Salva M també haurà de deixar-nos doncs fa estona que el canvi li està fent la guitza.

La resta allargarem una mica més la sortida rodant riera amunt cap al Bell-Racó, per enfilar-nos cap a la carretera de Parpers, on entrarem per la cadena i ens enfilem per l’Esquei d’en Febrer cap a Can Ribot.

Un cop a dalt, farem el corriol alternatiu que ens puja cap a les Planes de Can Ribot iés que anem a buscar els corriols de baixada cap a Dosrius.

Als primers trams ens trobem el corriol tapat per tot ple de branques tallades pels treballs de desforestació que s’hi està fent, amb lo que hem de posar peu a terra i bici amunt!!!....


...a dia d’avui només han estat uns pocs metres fins a sortir al corriol del Pi Tort, on ja altre cop damunt de les bicis anem en busca de l’entrada del corriol del Pi Dret que farem ja de baixada cap a Dosrius.

Aquest últim corriol està força malmès pels xaragalls que han provocat les pluges i el pas de les motos, amb lo que hem de fer una baixada menys ràpida que en èpoques anteriors, si no volem tenir un ensurt i acabar per terra.

Un cop a baix, rodem per la riera del Far cap a Dosrius i fem la tornada cap a Argentona per la riera. Fa temps que tenim mig oblidada l’alternativa a la riera i avui no serà una excepció.

Acabem el matí entaulats a la Plaça Nova amb un petit piscolabis que ens ajudarà a recuperar forces després d’una bona sortida.

El cap de setmana següent, últim diumenge abans de Nadal, data que aprofitem per fer la sortida amb destinació a Can Guinart per gaudir de l’esmorzar de Nadal.

Aquest any, malgrat alguna baixa important d’última hora, serem 26!!!

Com avui no és dia de corriols, anirem fins a Dosrius tot xino-xano per la riera, però un cop aquí en Jordi P casi sense voler-ho ens porta cap a Can Batlle i ja posats, per no fer-li un lleig ens enfilarem per corriols tot travessant el  bosc de Tir amb Arc, fins acabar sortint a la pista que puja cap a Can Massuet.

Ara ens toca enfilar-nos per la pista fins a la part de sobre de la Pedrera d’en Sesa, on el grup es separarà i alguns ens endinsarem al corriol de pujada tot travessant el Turó del Gat Salvatge per tornar a sortir a la pista.

Pugem cap a les Planes de Can Pruna i entrem a la urbanització de Can Massuet on ja reagrupats de  nou  pugem cap a la Plana de Can Carreres i ja sense aturar-nos cap al restaurant que ja és l’hora.
Ens espera una bona estona entaulats, com sempre amb un molt bon ambient......


....on gaudirem també d’un bon esmorzar, que potser avui no ens l'hem guanyat, però tant se val.....


....remullat amb alguna cosa que faci que l’alegria del moment no s’aturi. 


A la sortida aprofitarem per immortalitzar el moment amb la foto de grup.


De tornada no ens compliquem la vida i desfarem el camí fet de pujada, fent també el corriol del Turó del Gat Salvatge, aquest cop de baixada i acabant altre cop baixant a Can Batlle, però aquest cop el grup s’ha disgregat baixant i uns ho han fet altre cop travessant la zona de Tir amb Arc i altres per un altre corriol més proper a la zona del Castell de Dosrius.

El matí s’ha allargat força i un cop a Can Batlle i ja reagrupats de nou, uns decideixen tornar ràpid per carretera i d’altres anirem de tornada per la riera.

Un cop a Argentona, alguns encara apurarem els últims minuts mirant de fer baixar l’esmorzar amb una “petita ajuda” d’última hora, jajajaja.


El dia de Nadal, cada ovella al seu corral i mai més ben dit....de fet, si algú ha sortit serà un secret ben guardat a l’Strava.

I arribem al dia de Sant Esteve, on com els últims anys se celebra la última cursa de l’any....la Christmas Bike on hi participen en Francesc M i en Kiko P, que pel que sembla s'ho han passat d'allò més bé amb el recorregut que els hi ha preparat Bestrail.

   
De fet, sembla que els àpats nadalencs estan fent estralls i les convocatòries de whatsapp brillen per la seva absència.

De totes maneres, a les 8 a la Plaça Nova ens trobem en Pere C, Pepe C, Oscar E, Jordi S, Josep i Salva B.

Avui aprofitarem per posar a prova la nova bici d’en Pere i anirem a fer un Dragon Khan, així que sortim cap a l’Agility i a rodar riera amunt cap al Bell Racó, per pujar pel Xaragall de l’Espinal, on passem pel pont per sota de la carretera de Parpers i ens començarem a enfilar pel Xaragall de Can Pins cap al Turó de Can Ribot.  Aquí  trobem els primers trams marcats de la cursa.

Un cop a dalt, anem cap a Sant Carles per deixar-nos caure cap a Ca l’Arumí, on hem de travessar la carretera per enfilar-nos cap a la Pedrera dels Dous.

Hem de rodar un tram de pista i és que anem cap a l’ermita de Sant Esteve del Coll per endinsar-nos en els corriols de pujada que ens han de portar fins dalt de la Torrassa del Moro.

Avui el bar de la Torrassa està tancat i això es nota, doncs no hi ha pràcticament ningú....només uns caminaires que aprofitarem l’avinentesa per a que ens facin una foto.


Reprendrem la marxa, baixant cap a la Plana de la Bassa del Llop i anant a buscar l’entrada del Dragon Khan que farem de baixada en la seva versió més clàssica, que no per això menys divertida. Tot i això, encara tindrem temps de fer cas a en Jordi S i fer un petit tram de corriol alternatiu.

Com sempre divertida i ràpida baixada que ens portarà a sortir al Sot de Can Bosquets, on tornem a trobar-nos amb senyalitzacions de la cursa, i amb els primers classificats del recorregut llarg de la cursa que estan de pujada.

Per no interferir amb la cursa baixarem cap a la riera del Far fent un petit tram per carretera. Un cop a la riera, per sota de la Font del Ferro veiem a en Kiko P que va força ben classificat tot acabant de baixar pel corriol del Gorro.

Nosaltres seguirem cap a Dosrius i altre cop fem la tornada a Argentona per la riera. Tenim l'alternativa oblidada i segur que el gos empaita-ciclistes ens troba a faltar!!!

Una bona sortida per mirar de cremar una mica els turrons.

Hem passat el Nadal i l'any 2018 toca a la seva fi...però per això encara queda un cap de setmana que mirarem d'aprofitar de la millor manera possible.

Aprofitem la foto d'en Jordi T que esperem que no ens demani drets d'imatge, jajajaja.


El track:



Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario