domingo, 22 de mayo de 2016

Cap de setmana campi qui pugui!!!

Cap de setmana amb diferents sortides a triar.

Dissabte desprès dels infructuosos intents de convocatòria de divendres, sortides en solitari.....en Jordi S, a fer trams de la Transcorredor de la setmana passada.

En Manel L, a fer una de les seves sortides per la zona del Montseny.


I en Salva B a recordar vells temps sortint també en solitari a rodar cap a Llavaneres, per pujar cap al Corredor....


..... i acabant fent de tornada trams de la Transcorredor 2015 acompanyat d’en David T desprès de trobar-nos a la zona de picnic del Corredor.

Per diumenge varies opcions a triar. La més interesant la proposta d’en Quim M d’anar a fer corriols per la zona del Montseny. Llàstima dels “bonobicis” curts que disposem aquesta setmana, que ha fet que la majoria ens haguéssim de conformar a fer ruta per la nostra zona.

En Quim M i l’Oscar han gaudit de la ruta Aiguafreda - El Brull – Collformic - Pla de la Calma –Tagamanent – GR – Aiguafreda.


I res millor que les paraules pròpies per explicar com ha anat la sortida:

“Al Montseny hem tingut molt bon dia. Una sortida de 37 km amb 1600 m desnivell acumulat i la baixada del GR Tagamanent que mai decepciona. Cap avaria, cap incident destacable i amb ganes de tornar-hi a fer la Garriga – Tagamanent – Cingles de Berti”.

En Quim C també a aprofitat per sortir encara que només tenim clar que ha a fet alguna baixada divertida per la zona de la Font del Gavatx.


En Toni P, també ha fet la seva escapada particular, que per les fotos tenim clar que al menys ha passat pel Dolmen de Céllecs o Caseta del Moro per la zona del Bosc d’en Ruscalleda.... 


....pel que es veu, sembla que no debia anar del tot sol, doncs és difícil fer un selfie i obtenir aquesta foto!!!


...no podem deduir res més  de les altres fotos, doncs només n’hi ha una que crida l’atenció, però el paisatge que s’hi veu ens és del tot desconegut!!! Jajaja

I per acabar, en Joan B, Jordi S, Pepe C, Pep, Joan S i Salva B ens hem trobat com sempre a la Plaça Nova i hem decidit anar a fer els trams de corriols de la Transcorredor 2016.

Sortim cap a Dosrius per la riera, pujant per pista fins a la urbanització del Far-Can Massuet. Continuem cap a Can Bosc per iniciar els primers corriols.

Malgrat portar el GPS hem tingut una petita badada que ens ha fet errar la ruta i hem passat per la casa de Can Ferrerons, sortint a una pista de baixada que ens era del tot desconeguda. Hem hagut de girar cua i retrobar de nou el camí correcte. De totes maneres ens ha servit per que en Joan S ens expliqués un acudit molt treballat sobre el Sr. Ferrerons, un home de negocis que els dijous aprofitava per viatjar..... però bé, el que vulgui conèixer la història, que surti els diumenges en bici!!!

Avui hem pogut gaudir de tots el corriols de la zona sense taps i amb un terreny més sec que la setmana passada.

Sortim al Mogent a l’alçada de Llinars del Vallès i continuem per pista, per començar a pujar pels corriols de la zona del Bosc de Can Bordoi.

Un cop a dalt aprofitem per fer alguna foto....




....continuem la ruta per començar a fer algun tram de pista i corriols que ens porten cap als troncs de Dosrius.

A Dosrius en Jordi S, Pepe C i Pep ja van justos de temps i tornen per la riera. La resta fem l’alternativa, continuem pujant cap a Coll de Bocs i acabant baixant pels corriols de Can Comalada.

En definitiva un cap de setmana en que qui més qui menys ha pogut gaudir de la seva sortida particular, però que segur que tots hem gaudit d’allò més!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario