domingo, 1 de mayo de 2016

Dissabte plujós....diumenge de btt.

Després de un matí de dissabte plujós que va fer que alguns ens quedéssim amb ganes de sortir, el diumenge comença assolellat i amb previsions de força bon temps, amb lo que agafem la bici i cap a la Plaça Nova.

Ens trobem en Joan B, Toni P, Francesc M, Jordi S, Quim C, Jordi T, Carles P i Salva B.

Avui no tots tenim “bonobici” complet, així que haurem de buscar alguna cosa per a no estar gaire allunyats quan arribi l’hora de plegar veles els més atrafegats!!!

Guiats per en Joan, anem cap a l’Agility i començarem pujant pels corriols de la zona de Sant Jaume de Traià. Anem enllaçant corriols de pujada per anar a sortir a la pista del Camí de la Cornisa.

Seguim un petit tram de pista per tornar a endinsar-nos en zona de bosc i anar fent via cap al Parc Forestal.

Com sempre travessem el Parc Forestal fins a tornar a sortir a la pista del Camí de la Cornisa. La travessem i fem l’últim tram de pujada abans de començar a baixar fent corriols de la zona que ens porten cap a la Hípica de la pista del Veïnat de la Pujada.

Seguim cap a l’Oasi i anem cap a la zona del Turó de la Gola. No hi arribarem a pujar, però hem aprofitat aquesta zona, per fer un tram de corriol nou que encara està en fase de creació i que li queda força treball per a fer-lo completament ciclable. De totes maneres, un cop acabat pot ser força divertit amb trams tècnics que s’haurà de posar atenció per no caure barranc avall...... Toni, ja saps!!! Si vols que porti el teu nom, hauràs de fer alguna hora extra que d’altre!!! Jajajaja

En aquesta zona, en Joan B, Jordi S i Jordi T ja van tard i han de tornar cap a casa. La resta decidim allargar la sortida una estona més.

Seguim per anar a buscar baixada cap a Dosrius sortint a l’alçada de l’entrada de l’alternativa de la riera.

Volem anar a pujar cap a Sant Carles i decidim que ho farem seguint el tram de la Cabrilenca de la setmana passada però del revés. Així que anem cap a Dosrius i seguim cap al Torrent d’en Coll, passant per la Font del Sot.

La Pujada la fem pel corriol del Gorro i al sortir a la pista entrem al del Pi Tort, continuant passant pel Tobogan. Avui el terreny està perfecte i l’adherència permet fer una pujada força còmoda.

Pugem cap a les Planes de Can Ribot i anem cap a Sant Carles, baixant cap al Restaurant i seguir la ruta cap al Pla de l’Espinal.

Continuem cap a la carretera de Parpers, per travessar-la, seguir cap al Pessebre i baixar pel corriol de la Mercé.

Sortida a la riera de Riudemeia  i cap a casa.

Al final ha sortit una bona ruta amb una mica més de 31 kilòmetres i 1059 metres de desnivell positiu..... però sobretot una sortida amb molt bona companyia i divertida que fins i tot ha fet que no ens enrecordessim de fer ni una sola foto!!!

Bé, ni una....ni una tampoc!!!! Mentre nosaltres gaudiem per la nostra zona, en Quim M estava fent una sortida com cal......l'Esperxada 2016, vaja crack!!!!


El track:


Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario