jueves, 11 de agosto de 2016

A cremar les caipirinyes de la Garrinada

Dissabte a la tarda nova convocatòria de whatsapp d’en Joan B i jo encara per a carretera tornant de les minivacances, però malgrat arribar tard a casa, no es pot perdre la ocasió de gaudir d’un bon matí de btt pels corriols que ens envolten.

Malgrat estar en plena festa Major d'Argentona i les nits de Garrinada, a les 8:00 puntuals a la Plaça Nova ens trobem en Joan B, Salva M, Toni P, Quim M, Francesc M, Joan S, Manel L, Rafael F, Salva B i 2 nous companys, l’Oriol G i disculpeu que no recordi el nom de l’altre noi, però segur que m’enrecordaré la propera vegada.

En Manel i en Rafael estan en ple procés de recuperació de les seves lesions i de moment han decidit fer pista cap a Mataró, Cinc Sènies, Llavaneres, Santa Mònica i pujar al Santuari del Corredor. Segur que en poc temps ja tornen ha rodar a ple rendiment amb el grup.

La resta anem a fer una ruta semblant a la de fa dues setmanes, però aquest cop guiats per en Joan B.

Sortim cap a l’Agility i tornem a començar per Can Comalada, anant pujant fent corriols fins a sortir a la pista i enfilar arrels amunt, enllaçant tota una sèrie de corriols en direcció a l’Oasis, passant altre cop cap pels Romanins i passant per la caseta dels caçadors.

Entrem pel Torrent de Manyans per buscar el corriol de l’Amazones i anar pujant cap a Can Nogueres. Aquí ens hem trobat amb 2 bikers coneguts del grup amb les seves e-bike..... dobles, 27,5 Plus, motor... anem prenent nota, que és el que ens espera amb els anys, a no ser que els avenços en tecnologia ens portin en una altra direcció.

Un cop a dalt comencem a baixar per corriol i tram de pista fins a la part de dalt de la Cita, per continuar anant cap al Turó de la Gola, on aprofitem per tornar a passar pel corriol d’en Toni.

Alguns dels companys encara no hi havien passat, però continua igual. El primer tram més o menys ciclable, però el tram final continua molt complicat de baixar sense posar peu a terra. Potser després de vacances començaran les obres de condicionament del corriol?

Continuem cap a Dosrius, però aquest cop baixem pel corriol que ens baixa fins a l’alternativa de la Riera. Si no recordo malament, aquí ens ha deixat l’Oriol G per problemes d’horari.... és el que té fer la crònica tants dies després.... i l’edat!!!

La resta anem a pujar pel costat de la riera del Far, travessant el Torrent del Coll fins a sortir a la carretera de Dosrius a Cardedeu, doncs tenim la intenció de fer el Dragon Khan de pujada, malgrat que a l’últim moment decidim pujar pel corriol de la Pedra que segur que no trobarem a ningú de baixada.

Hem anant fent el corriol de pujada, però no continuem cap a la Torrassa. En Joan B ens porta per corriols fins a enllaçar amb trams que vam fer a la Transcorredor 2016 i que ens porten fins a la carretera de Dosrius a Llinars, on ens deixa en Joan S i el company de la KTM.

La resta seguirem el recorregut de la Transcorredor, primer amb petit tram de pujada, per acabar baixant per la pista de la riera del Far, amb tram final de corriol que ens deixa a la zona dels troncs del Torrent del Coll.

En Manel L i en Rafael sembla que també estan gaudint de la seva sortida i ja estan de tornada. Ens trobarem a la Plaça Nova per comentar les sensacions de les sortides.


D’aquí cap a Dosrius i fem l’alternativa a la riera. En aquest tram en Toni P ha volgut fer més ample un corriol "adreçant" un arbre amb l'espatlla i per ser el primer cop ha perdut la batalla, de totes maneres a força d'anar-hi passant?? Jajaja

Continuem fins a sortir al Torrent de Manyans i cap a casa per la riera.

Tornant en Salva M ha aprofitat per fer alguna foto de la sortida.


 Quins collons... després de fer un munt de corriols, immortalitzem la sortida a la riera!!! Jajaja


A la Plaça Nova, una bona estona de xerrada i alguns sembla ser que encara no s’han desintoxicat de les nits de les Garrinades.


No hi ha track de la sortida i és que tornant de vacances un no pot estar pendent a tot i el GPS necessita recarregar les piles. El deixarem per repetir-la en una altre ocasió.

I aprofitant que estic fent la crònica a finals de setmana....alguna foto de lo bé que s’ho passen alguns entre setmana....



..... a que fa enveja i incita a fer nocturnes???

No hay comentarios:

Publicar un comentario