martes, 13 de septiembre de 2016

Cap de setmana de la diada.... i Buti o no buti?

No sé que passa últimament que les sortides de dissabte i diumenge tenen molts punts en comú, pot ser fins i tot masses, jajaja.

En principi com cada dissabte ens trobem a la Plaça Nova, per comprovar com ha quedat el terreny desprès de la pluja de la nit anterior... i com es comporten les noves cobertes de la bici.

Aquest cop som en Jordi  iS, Pere C, Oscar E, Tino LL i Salva B. A la mateixa hora també hi són en Francesc M, Quico, Javier, però sortirem en diferents grups, cadascú al seu nivell.

Nosaltres anirem en principi cap a la zona de Can Bruguera, així que sortim cap a l’Agility i comencem pujant per la riera de Can Bellatriu, per anar fent corriols de pujada cap al Parc Forestal.

La ruta és un clàssic, travessem el parc i enfilem corriol de pujada fins a sortir a la pista del Camí de la Cornisa.

Seguim cap a Can Bruguera per anar a fer el corriol d’en Jordi Cid, que feia temps que no el gaudíem. La veritat que desprès de la pluja de la nit, el terra està perfecte per fer btt i si hi afegim el magnífic traçat del corriol, és un èxit segur.

Al final del corriol pensava que tornaríem cap a la pista per tornar a pujar fins a Can Bruguera, però en Jordi S ens ha fet baixar cap a la riera de Can Soler. Un cop a baix, sinó volem acabar a Mataró no hi ha més remei que agafar pista amunt. Pràcticament 1,5 quilòmetre de pista, abans d’entrar de nou en corriol que passant per la caseta dels caçadors ens puja fins a deixar-nos a la pista que va de Can Bruguera cap a la Cornisa de Llavaneres.

Un cop a dalt, anem cap al corriol del Cabró, per sortir a la pista del Camí Ral i anar a fer el corriol de baixada que ens porta al Torrent de Can Rimbles.

Continuem cap als Rucs del Corredor. Seguim per la riera cap a Dosrius i fem l’alternativa a la riera fins a sortir al Torrent de Manyans.

La sortida la tanquem per la riera i tornada a la Plaça Nova per fer l’esmorzar de rigor.

Una bona sortida amb una mica més de 29 km, 885 metres de desnivell + en unes 2 hores i mitja de temps real en moviment.

El track:

Dissabte al vespre convocatòria de whatsapp..... en Toni P proposa fer sortida de forquilla i ganivet cap a la Font Picant de Cabrera, però ja veurem diumenge que es decideix al final.


Diumenge a les 8 ens trobem en Joan B, Francesc M, Toni P, Rafael F, Quico, Javier, Quim M, Salva B i un nou company, en Francesc L, que esperem que sempre que els compromisos laborals li permetin s’afegeixi a les nostres sortides.

En Rafael F continua amb la seva recuperació i de moment encara li falta una mica per poder tornar a gaudir dels corriols tècnics, així que amb en Toni P, decideixen anar cap a la Font Picant de Cabrera.... i pel que sembla tampoc ha estat una mala decisió.




La resta, anem a fer un “déjà vu” de la sortida de dissabte. Sortim cap a l’Agility..... riera de Can Bellatriu..... pujada per corriols cap al Parc Forestal.

Com volem anar cap a la Pedra de la Ferradura, la ruta ja varia respecte la de dissabte. A la pista del Camí de la Cornisa entrem a fer corriols passant per la zona dels Boscos de Can Gel, fins a sortir just a la Font de la Cornisa, a dalt de la Urbanització de Valldeix.


Aquí en Jordi S i en Javier ja tenen tard i ens deixen,

Baixem per la pista de Can Bruguera i passat el camp de futbol entrem a fer corriol que ha servit perquè en Francesc L punxés la roda de la seva bici.

Aturada per arreglar la punxada que s’ha allargat més del compte doncs el làtex de l’interior no deixava treure la coberta per posar la càmara de recanvi. De totes maneres, ens ha servit per recuperar forces i fer petar la xerrada una estona.


Un cop solventada l’avaria, seguim cap a la Cornisa, fem el corriol del Cabró sortint a la pista del Camí Ral i continuem pista amunt per fer la pujada que es coneix com l’Aspirina.

Un cop a dalt, agafem corriol de pujada que ens porta fins a la Pedra de la Ferradura. Corriol alternatiu a la pista, que a la part final ha donat un petit ensurt a en Quim M, però sense conseqüències greus.... una petita ferida de guerra per explicar als nets.


Encara que avui no teniem en Salva M per fer el reportatge fotogràfic, sempre hi ha alguna ànima caritativa que fa la feina bruta.



Es va fent tard, així que baixem per corriol cap a la Creu de Rupit i baixem cap a Canyamars per pista, passant pel Pou del Glaç.

De Canyamars anem a buscar el Torrent de Can Rimbles, seguint cap als Rucs del Corredor i riera cap a Dosrius.

Alternativa a la riera fins al Torrent de Manyans i tornada a Argentona per la riera.

Sortida amb uns 34 quilòmetres i 969 metres de desnivell +.

I a la tarda alguns encara els hi ha quedat forces per sortir d'una altra manera!!!


El track:


Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario