domingo, 4 de junio de 2017

Per acabar Maig, corriols i preparatius de cursa.

Un altre trobada de dissabte a la Plaça Nova, aquest cop som en Pepe C, Oscar E, Josep, Manel V, Salva B i Tino LL que fa un munt de temps que no ens acompanyava a les nostres sortides.

Sortim sense saber ben bé cap a on anar, però de moment sortim cap a l’Agility i anen riera amunt, així mentre rodem aprofitem per anar rumiant quina ruta fer.

Anem cap a la riera de Riudemeia i de seguida decidim que enfilarem pujada cap al corriol del Gas. 

Fa temps que no hi passem i la última vegada estava força tancat. Aquests corriols que no són gaire transitat el més fàcil és que els matolls els vagin fent desaparèixer poc a poc.... però no avancem esdeveniments.... anem pujant i els primers trams, malgrat anar-se enfilant, es fan força bé. Però a mesura que anem arribant al tram final, la vegetació va tapant el corriol fins a desaparèixer del tot. Sort que sabem que hi és i les bicis queden immerses dins un munt de matolls.....


....amb el perill que això comporta. És molt fàcil trencar el canvi, però en aquest cas no ha estat així, només ha estat el trencament d’un radi de la roda que s’ha pogut solventar amb una brida. Una “nyapa” que permetrà continuar amb la sortida.


Continuarem pujant cap al Coll de Paspers on fem tram d’asfalt per tot just després de passar la antiga benzinera entrar al corriol de Can Cigala. Ràpida baixada que ens porta a sortir a Can Companys de Dalt, on travessem la carretera de La Roca per anar enfilant pujada cap a fer el corriol de la Creu.

Aquests trams de corriols de la zona de La Roca sempre són divertits de fer.... estrets, revirats, malgrat fer-los de pujada passem una bona estona.

Anem tot xino-xano enllaçant un corriol darrera d’altre i seguim pujant cap a la zona del Turó del Gall.

La intenció era anar cap a Sant Bartomeu, però se’ns va fent tard i ho escurçarem tot buscant corriols que ens porten a la pista de la Pedrera.

Continuarem baixant pel corriol dels Galzerans, on cadascú baixa al seu ritme per gaudir del sinuós traçat del corriol.

Un cop sortim del corriol ens reagrupem i mentre estem aturats ens trobem amb 3 integrants dels Limoncellos que després de fer petar una estona la xerrada s’ajunten al grup i comencem baixada cap a Can Roviró, però a mitja baixada, agafem entrada de corriol a la dreta que ens portarà a enllaçar amb el corriol que fem a vegades de pujada cap a Can Vinyamata.

Aquest tram de corriol no el solem fer i la veritat que té uns primers trams més tècnics, acabats amb uns més ràpids i que no està gens malament com a variant de baixada.

El final del corriol ens porta fins a Can Roviró on seguim baixant cap a la riera de Riudemeia.

Ja només ens queda rodar altra cop cap a la Plaça Nova per tancar un altre bon dissabte de btt entaulats amb l’esmorzar de costum.

Diumenge de nou toca sortida. Estem a 15 dies de la Repicacorriols i després d’una àrdua negociació amb Parcs i Generalitat sembla que el recorregut de la cursa ja està lligat.

Puntuals a les 8:00 ens trobem en Joan B, Joan V, Jordi S, Quico P, Javier i SalvaB.

S’han hagut de refer tracks un munt de cops, modificant corriols i ampliant el traçat de la ruta cap a diverses vessants de la vil.la d’Argentona, així que la sortida d’avui anirà encaminada a enllaçar sobre el terreny alguns dels trams que s’han hagut de modificar per aconseguir els desitjats permisos.

Ha estat un matí amb combinacions interessants amb corriols interessants tant de pujada com de baixada, trams de pista per enllaçar sectors, però en definitiva i malgrat no haver fet tot el recorregut sencer, la cosa no pinta gens malament.

Acabarem la sortida de nou a la Plaça Nova on aprofitem per fer un piscolabis mentre comentem impressions de la sortida, però de seguida ens n’adonem que ens ha faltat una tasca per fer..... hauríem d’haver fet alguna foto o vídeo d’algun tram. Així que paguem i amb en Joan B decidim que ens en tornem cap a la muntanya en busca d’algun dels corriols.

Mentre refem el camí ens trobem amb en Toni P que com últimament surt més tard i ens acompanyarà a fer la tasca que tenim pendent.

Uns metres més endavant ens trobem amb altres coneguts, en Pere B, Robert D i Tolo que ja estan de tornada de la seva sortida.


Aprofitem per fer petar la xerrada una estona, però tampoc gaire que ja és força tard.

Seguim fins al tram que ens a servirà per mostrar un petit esbós del que es poden trobar els participants a la cursa.


I recordeu, el 11 de Juny tenim preparada per tothom que vulgui la 1era. REPICACORRIOLS.


Per a inscripcions:


No hay comentarios:

Publicar un comentario