jueves, 15 de febrero de 2018

Preparatius de la 2ona REPICACORRIOLS

Ha arribat el cap de setmana esperat....demà és el dia de la 2ona REPICACORRIOLS!!!

Dissabte és dia d’ultimar preparatius, entre ells el marcatge del recorregut i per això ens hem repartit el recorregut en sis sectors.... però el dia dóna per molt, així que començarem el cap de setmana amb una sortida matinal corriolaire i deixarem la feina per la tarda.

A les 08:00 ens trobem a la Plaça Nova en Pere C, Pepe C, Robert D, Oscar E, Jordi S i Salva B.
La temperatura és força més agradable que els últims dies, de fet el termòmetre de la Plaça marca 4ºC positius i les pluges dels últims dies sembla ser que ens ha deixat la muntanya en un estat immillorable.


Doncs apa, sortim cap a l’Agility i riera amunt tot xino-xano mentre decidim cap a on anar, encara que de seguida decidim que anirem cap al Bell-Racó on avui farem cas a en Jordi S i ens endinsarem dins el Xaragall de l’Espinal que farem de pujada fins acabar sortint a la pista just per sota de la Font del Llorer. Aquest tram fa temps que no el fem i menys de pujada, però està força més obert que els últims cops, el que indica que més o menys s’hi va passant.

Aquí ens deixem caure uns metres per la pista, per de seguida tornar a enllaçar corriols de pujada fins a sortir al Pla de l’Espinal.

Travessarem la Plana i tornem a fer corriols enllaçant el Bosc de Can Forns, enfilant-nos cap al Turó dels Castellans i seguint pels corriols que travessen el Bosc de Can Poc.  



Estem vorejant la urbanització de Sant Carles i sembla ser que anem cap a la carretera que baixa a Santa Agnés, amb lo que abans haurem de travessar el Bosc de Can Recordà, tram que fem a l’estil clàssic, deixant el corriol de la Pistola per a un altre dia.

Un cop a la carretera dubtem si anar a fer el corriol d’en Jordi Cid que ens baixaria cap al Mogent, però al final triem travessar la carretera per deixar-nos caure cap a Ca l’Arumí. Avui és un bon dia perquè en Robert D comprovi les avantatges de la seva nova Scott Spark i res millor que fer-ho baixant pel Dragon Khan....però per a això primer haurem de enfilar-nos cap a la Torrassa del Moro.

Travessem la carretera i ens enfilem cap a la Pedrera dels Dous i rodem per la pista del Camí del Coll en direcció a l’ermita on ens espera pujada per corriols fins al capdamunt de la Torrassa. Fa temps que no fem aquesta variant per pujar, però malgrat algun tram més o menys exigent, és força agraïda de fer.

Dalt de la Torrassa ens aturem i aprofitem per fer una foto de grup...


....mentre gaudim també de les maravelloses vistes del Montseny enfarinat...


... per de seguida reprendre la marxa baixant cap al Pla de la Bassa del Llop, on continuem anant en busca de l’entrada del Dragon.

Avui gaudim d’una baixada divertida amb l’ajut d’un terreny en perfecte estat...terra humit, amb una molt bona adherència que permet deixar-nos anar mentre gaudim del revirat traçat dels corriols. 

Acabem sortint al Torrent de Can Bosquets, on ens reagrupem abans de sortir a la carretera i comentem les sensacions viscudes avui per en Robert i pel que sembla la decisió del canvi a la Spark ha estat tot un encert... i és que en aixó no hi havia cap dubte!!!!

Continuem travessant la carretera i ens deixem caure fins travessar el Torrent de Cal Rajoler per acabar rodant per la Riera del Far fins a Dosrius.

Un cop aquí tornem cap a Argentona per la riera, se’ns va fent tard i encara tenim per a una estona entaulats amb l’esmorzar.

Una bona sortida a l’espera de la feina que ens espera la resta del cap de setmana.....

...de fet, desprès de dinar tornem a estar altre cop dalt de la bici i cap al GMA a buscar tots els estris que ens ha preparat en Jordi P per marcar el recorregut de la cursa de demà.


Ens esperen 39 quilòmetres a marcar i per això ens ho hem repartit en 6 sectors. Creus, fletxes, cintes... tot ha de quedar col·locat abans de que es faci fosc per a garantir que els participants a la REPICACORRIOLS puguin dedicar-se a gaudir del recorregut amb tota tranquil·litat.

               


Un cop el marcatge al seu lloc tornem cap a casa que la família ens espera.... al menys els hi podrem dedicar unes quantes hores, que demà ens hem de llevar ben d’hora pels preparatius a la Plaça Nova abans de que comencin a arribar els participants a la cursa....

....però aquesta segona edició es mereix una crònica apart!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario