martes, 13 de marzo de 2018

Cap de setmana amb una mica de tot.

Hem deixat enrere la Repicacorriols, els compromisos familiars pendents i entrem de ple al mes de Març.

A les últimes setmanes ens ha acompanyat la neu, les plugues.... amb lo que tenim un entorn en un estat immillorable per gaudir del btt.

De totes maneres el primer dissabte no hi ha gaire quòrum. Alguns estan enfeinats i han de deixar la bici per un altre ocasió, i d’altres aprofitem per reprendre el ritme al més pur estil dels nostres inicis, fent una sortida rodadora cap a Llavaneres, seguint cap a Santa Mónica...


.... Creu de Rupit....

...i amunt cap al Corredor.

La baixada cap a Dosrius per pista i sense fre de darrera per problemes d’aire al circuit. Així que res de corriol que s’haurà de passar pel mecànic si volem sortir demà.

Mentrestant, en Jordi S, en Josep i l’Oscar E estan gaudint d’una nova matinal de corriols.

Diumenge tornem a la normalitat i a les 08:00 ens tornem a trobar a la Granja.com. Aquest cop som en Joan B, Francesc M, Quim M, Salva M, Javier, Kiko P, Jordi S, Pere B i Salva B.

Sortim cap a l’Agility i travessant la riera ens fiquem de cap al Torrent de Can Bellatriu.....la cosa promet!!! Aquí anirem enllaçant un continu puja-baixa de corriols passant pel Torrent de la Reimina, la zona de Can Cabanyes, sortint en varies ocasions al Camí de les Aigües que de seguida deixarem per continuar enfilant corriols cap a Can Martí de la Pujada.

Uns metres més per la pista fins a trobar l’entrada del corriol dels Romanins. Tot plegat només portem 7 quilòmetres de sortida i fa estona que anem amb la llengua fora i és que el continu enllaç de corriols de la banda de la riera sempre és divertit, alhora que exigent.... i sort que algun arbre caigut barrant-nos el pas en algun punt ha fet que ens haguem d’aturar i malgrat haver d’empentar la bici per evitar-lo, puguem agafar una mica d’esma de cara al que ens espera.


A partir dels Romanins ens espera un tram de corriols travessant la zona de l’Esbarzer Gran i que seguint el seu divertit i revirat traçat ens baixa cap a Coll de Bocs, on hem de seguir una estona més fins a sortir al Nutrisport.

Baixem pel Torrent de Coll de Bocs fins a sortir a la riera de Dosrius, que haurem de travessar doncs anem a enfilar pujada per Can Belluguins.

Anem pujant travessant les Malloles de Can Pins, vorejant la Pedrera d’en Bosquer en direcció al Turó de Can Ribot, on fem el corriol alternatiu que ens ha de pujar a les Planes.

Seguim per travessar la Urbanització de Sant Carles, fent tram d’asfalt cap al Turó dels Castellans, on tornem a fer corriols de baixada pel Bosc de Can Poc. Ara ja tenim clar que anem a baixar cap a La Roca del Vallès i per això entrem al Bosc de Can Recordà on farem el corriol de la Pistola, abans de sortir a la carretera que baixa cap a Santa Agnès de Malanyanes.

Aquí, aprofitant que arriba l’hora de la retirada habitual d’en Jordi S, ens aturem i mengem alguna cosa mentre aprofitem per immortalitzar la sortida.




Reprenem la marxa entrant al corriol d’en Jordi Cid, on cadascú agafa el seu ritme per gaudir d’aquests 2 quilòmetres de corriol de baixada, per reagrupar-nos de nou a la sortida al Mogent.

Desprès d’uns moments de dubte per saber cap a on continuar de cara al retorn cap a Argentona, decidim rodar vorejant la riera cap a Santa Agnès de Malanyanes, passant per sota de la C60, i seguint en direcció a La Roca del Vallès, on anem a remuntar per corriols cap a la zona de Can Planes, tot resseguint a l’inrevés trams de la última Prehistòrica.

Aquesta zona, malgrat els trams amb arrels existents, és força agraïda de fer i poc a poc anem pujant mentre travessem el Bosc de Can Planes fins a sortir a la pista que puja cap a la Font de la Mansa.

Aquí ens enfilem uns metres més per corriol on trencarem a l’esquerra per enfilar-nos cap al Turó del Morro del Gall, on avui farem una variant i enlloc de baixar pels pals de l’electricitat, agafarem corriol  a la dreta que ens portarà a la pista tot just a l’encreuament on per Nadal s’hi munta el pessebre de Can Pahïssa.

Seguirem enllaçant pista i corriols fins a sortir a la pista de l’Àrea de Pícnic de Nostra Senyora dels Àngels, on ens espera ràpida baixada pel corriol dels Galzerans que continuarem sense aturar-nos fins a Can Roviró.

Ja estem finalitzant la sortida d’avui i només ens queda acabar baixant per sortir a la riera de Riudemeia i rodar tranquil·lament per la riera de tornada, entrant a Argentona per la Grumbe per acabar entaulats una estona a la Plaça Nova tot comentant la sortida d’avui mentre recuperem forces amb un merescut piscolabis.

Al final, com aquell que no vol la cosa hem fet una mica de tot, quedant-nos una bona sortida de poc més de 25 quilòmetres amb 954 metres de desnivell positiu.

El track:



Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario