viernes, 9 de abril de 2021

Setmana Santa amb Penitència....i Resurrecció!!!

Divendres 02 d’Abril 2021:

Iniciem el mes d’Abril, i entrem de ple en la Setmana Santa, el que suposa tenir un cap de setmana de 4 dies, del que gaudir en part fent el que més ens agrada...btt en companyonia.

L’any 2020 estàvem tancats a casa en ple confinament pel maleït Covid19, sense ni poder-nos imaginar el que ens venia per davant. A dia d’avui, seguim amb les mesures del Procicat, tot i que ara són força més laxes que a l’inici de la pandèmia. Esperem que la cosa no empitjori.

De moment, convocatòria per sortida de Divendres Sant dels Bicigaló. Com és a habitual en aquestes dates, hi haurà força baixes. Al final som en Pere C, Oscar E, Robert D i Salvà B.

A la Plaça Nova també hi ha en Francesc M i en Kiko P, a més d’en Rafael F amb altres companys dels Burriac Bikers. Aprofitarem per fer un “mix” i sortir tots junts cap a l’Agility, travessant al riera i entrant al Torrent de Can Bellatriu.

Primers corriols de pujada fins a sortir al Camí de les Aigües, i de seguida a seguir enfilant-nos per corriols cap a la zona de la Vinya d’en Rouaix.

I aquí.., s’acaba la crònica per avui, i possiblement pel que resta de Setmana Santa. Els problemes amb el pedal i la biela que va aparèixer al tram final de la sortida de diumenge, no s’ha solucionat tornant a recollar el pedal. La rosca estava massa malmesa i tornem a tenir l’avaria. El millor serà recular i tornar cap a casa.

La sortida no ha durat ni mitja hora, i pràcticament tots els tallers dissabte fan pont....aquest any sembla ser que haurem de fer penitència de la bona!!!

La resta del grup continuen amb la seva sortida, i només sabem que s’ho han passat bé... o al menys és el que podem intuir veient les seves fotos.






Dissabte  03 d’Abril 2021:

De la sortida de dissabte també ben poca cosa en sabem. En Pere C, Robert D, Ernest, Oscar E i Jordi T s’ho tenen ben callat.

Això passa per no atendre als diversos oferiments dels companys per a deixar-me una bici per a acompanyar-los, però avui canviem el btt per una sessió d’spinning.

D’altres també han aprofitat per sortir una estona, i de pas arranjar algun petit punt del torrent de la Feliua, així ens podrem estalviar alguns dels “300 metres de pujada” quan tornem a sortir amb en Quico Vallbona.




Diumenge  04 d’Abril 2021:

Els diumenges toca sortida dels Bttargentona, també amb baixes per motius familiars o tècnics. Aquesta setmana són en Joan B, Salva M, Francesc M, Àngel, i Kiko P amb la nova incorporació del seu fill.

Ni e-bikes, ni mandangues....les noves generacions són les que de ben segur ens posaran a lloc més aviat que tard!!!

Tampoc en sabem gran cosa. Sort en tenim del que acaba les sortides “motivado, manteniendo la competitividad”. Pel que sembla hi ha hagut un pre-escalfament de cames per la banda de la riera, acabant per Can Comalada, pujant cap a Sant Carles, de camí a la Torrassa, amb tornada per l’alternativa de la riera de Dosrius.

El que sí està clar, és el punt de tancament dels gps.



Dilluns  05 d’Abril 2021:

Festiu a Catalunya, Dilluns de Pasqua, diada de la Mona, en la que la tradició diu que els padrins regalen la mona als seus fillols i filloles.

Acabem de deixar enrere Diumenge de Resurrecció... avui a la sortida no hi haurà mona, però per a algú sí que hi haurà una Specialized 26”, que ens farà “ressuscitar” i tornar a gaudir d’una bona corriolada.

Nova trobada dels Bicigaló. Més o menys puntuals ens trobem en Robert D, Oscar E, Salva B, i en Pere C, amb  en Joan que ve de Premià  per a conèixer alguns dels corriols de la nostra zona.

Doncs apa, li volem ensenyar la zona de La Roca del Vallès, així que sortida cap a l’Agility i a rodar riera amunt cap a la riera de Riudemeia.

La primera enfilada del dia serà cap a Can Roviró, entrant als corriols que ens pugen cap a Can Vinyamata. Els trams fins dalt de la cadena estan en perfecte estat, altra cosa són els trams posteriors fins a la pista de la Pedrera, que els han convertit en pista. De totes maneres, continua sent una bona opció per a quan es movem per la zona.

Uns metres per la pista, i altre cop corriols amunt travessant el Bosc de Can Païssa, per buscar els primers trams de baixada de la sortida. Ens dirigim cap a la zona del Bosc de Ca l’Argent, per començar amb l’Amic Invisible, que avui està força sec, amb lo que ens costa més aguantar les bicis als trams més tècnics.

L’enllaçarem amb el corriol The Rock...




... i a la sortida, tirarem pel dret per fer el divertit corriol que ens baixa fins al Torrent de Can Santpere, a tocar de la carretera que baixa de Sant Bartomeu a La Roca.

Aquí tastarem la Cannondale 29”. Ara ens toca pujar uns centenars de metres per l’asfalt, per tornar a entrar en corriols que ens aniran portant altre cop a passar per la sortida del The Rock, de camí cap a la zona del Turó Gros, on farem el corriol Amagat, fins a sortir a la Pedra Foradada de Can Planes, per mostrar a en Joan l’últim corriol de la zona, al menys per avui.

De totes maneres, abans de la última baixada, tornarem a la 26”. Encara estem en Setmana Santa, i ja hem pecat prou per avui. La carn és feble i un  pecat massa continuat potser no ens farà mereixedors del perdó. Tot i això, immortalitzarem el moment, que mai se sap quan ens hi tornarem a veure!!!

I perquè no hi hagi enveges, una altra del grup.

Reprenem la sortida, endinsant-nos en els divertits trams de tobogans de baixada que ens portaran fins al Torrent de Can Companys, amb sortida final a la carretera de Parpers, que travessarem per entrar al Torrent de Sant Miquel, fent els senders que es coneixen com l’Star Wars, de pujada fins dalt del Pla de l’Espinal.       

Un cop dalt, a rodar cap al Coll de Parpers, per travessar la carretera, pujar cap al Pessebre, i ràpida baixada pel corriol de la Mercè. Sortim a sota de Can Roviró i ens deixem caure els últims metres fins a la riera de Riudemeia.

La sortida ja està finiquitada, només ens queda rodar tranquil·lament cap a Argentona, tancant una molt bona sortida amb l’esmorzar a la Plaça Nova. 

Tanquem Setmana Santa, i deixem enrere aquest petit pecat venial d'avui... segur que més endavant serà pecat mortal, però temps al temps!!! jajajaja



No hay comentarios:

Publicar un comentario