viernes, 17 de mayo de 2024

Dies de BTT, flaca, arrels i pedres.

Dissabte 11 de Maig 2024:

Com comença a ser habitual, arriben imatges de sortides en divendres abans d'una nova convocatòria dels Bicigaló, i cada cop més concorregudes. 


Els que tenim menys sort acabarem la jornada laboral amb ganes d'agafar les bicis els propers dos dies. 

Aquest dissabte, en Manel V serà l'encarregat de posar en solfa als Bicigaló. En Pere C, Pepe C, Oscar E, i Quico S l'acompanyaran. Pel que sembla s'han mogut per Sant Carles, el Pla de l'Espinal, i Can Vinyamata. 


D'altres, per un dia els hi fem el salt. Toca treure a passejar la flaca, voltant per Òrrius, La Roca, Dosrius, Llinars, Sant Antoni de Vilamajor, Cardedeu...i fot-li asfalt!!! 


Demà tocarà BTT sí o sí, a veure que ens depara el matí. 


Diumenge 12 de Maig 2024:

En Joan tornarà a fer la crida dels Bttargentona, el que ens farà matinar de nou per ser puntuals davant la Fleca Casas. 

Aquesta setmana som en Joan B, Francesc M, Salva M, Jordi T, Javi F, Jordi S, Pere B, i Salva B.

Proposta per avui... la Pedra de les Orenetes!!! Doncs sí, l'altre dia no hi vam arribar, però avui no  deixarem passar la ocasió. 

Apa, marxem cap a l'Agility, i a rodar cap a la riera de Riudemeia. Ens enfilem fins a Can Roviró, i a corriolejar de pujada per Can Vinyamata, fins a sortir a la pista de la Pedrera de la Pedra Blava.

Els següents trams, travessant el Bosc de Can Païssa, de camí al Coll de Sant Bartomeu, on travessarem la carretera, per tornar a entrar en corriols tot just passada l'ermita. Toca tornar a pujar fins dalt del Turó de la Cabana del Moro. 

Quilòmetre 12, i ja som on voliem. Els 3 propers quilòmetres a xalar del Futurama, que és el nom que li han donat a aquest segment de Strava. Pedres, arrels, xaragalls, i més pedres, i més... mentre anem de baixada travessant el Bosc d'en Ruscalleda. Ens ho estem passant d'allò més bé, amb aquests trams de baixada, avui a un ritme més controlat, per acabar sortint a la Pedra de les Orenetes. Aquí farem una aturada, aprofitant per menjar alguna cosa, i posar-nos-hi bé per la foto. 


Reprendrem la marxa, i ara ens toca remuntar. De seguida estem al corriol Abeja Maya, que anem resseguint prou bé, tot pensant que en poc serem dalt, i ens deixarem caure cap el Bosc Encantat d'Òrrius... fins que al capdavant, en Francesc decideix allargar una mica més la pujada, fent-nos enfilar cap dalt del dolmen de la Cabana del Moro. Trams rocosos més exigents, on la majoria posarem peu a terra en algun punt, i tocarà empènyer les bicis uns metres. Alguns ho tornaran a provar, i se'n sortiran...



... la pujada sencera l'anomenem La Prehistòrica, un nom prou adequat, doncs s'ha de ser una mica neardental per triar aquesta opció!!!

Res, a seguir!!! Ara, baixarem per pista fins a trobar la sortida del corriol de l'Abeja Maya, i ara sí a resseguir corriols de baixada cap a sota de la Roca de l' Elefant, abans de sortir a la carretera d' Òrrius. 


Travessem la carretera, i comencem a enfilar-nos per corriols, i posats a "innovar" farem el corriol The Rock de pujada, tot esperant no trobar ningú que hi baixi. No ens trobarem a ningú, i ja posats seguirem fent corriols a l'inrevés cap a la sortida de l'Amic Invisible. 

Aquí tornem a la normalitat, enfilant-nos per la pista cap al Pessebre de Can Païssa. Una mica més de pista de pujada, per acabar deixant-nos caure per corriols fins a tocar de l'Àrea de Pícnic de Nostra Senyora dels Àngels. 

Anem de baixada cap al corriol de la Mercè, on deixarem córrer les bicis, tot i que la vegetació està tancant força el corriol en alguns trams. En res sortirem per sota de Can Roviró, i més avall a la riera de Riudemeia, on farem un petit reagrupament. 

Ja amb la feina feta, riera, i cap a Argentona, per acabar al xino tot mirant de refer-nos una mica. 


Les cares ho diuen tot... poc més de 30 quilòmetres i 865 metres+ de pujades, però amb baixades espectaculars. 🔝💪🚴



La propera setmana serà fidel a la dita "al Maig cada dia un raig", beneïda aigua que falta en fa, però potser mal repartida? Si caigués els divendres a la tarda, n'hi hauria alguns que no farien tan bona cara...cabrits!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario