domingo, 12 de octubre de 2014

Sortida dels 7 magnífics

Diumenge 7 del matí, tot preparat per sortir en bici i comença a ploure......no pot ser!!! Ja hi som com diumenge passat!!!

Whatsapp al grup dient que no surto. Al cap d'una estona en Rafael diu que el Meteocat augura bon temps, en Joan B, Manel i Salva M diuen que s'apunten igual. Dubto una estona i decideixo esperar i ja veurem que faig. Al final ha estat una amenaça de pluja que ha quedat en no res.

A l'Agility s'ajunta el bo i millor del btt d'Argentona i rodalies......aixó sí, tots a sobre de les seves 29"......Joan B, Francesc M, Rafael, Manel, Salva M, Jordi S i Xavi G.

Han sortit decidits a variar una mica la direcció de les últimes rutes......pujant per la Font d'en Kicu, direcció a la Mútua, per seguir baixant cap a Orrius.


 D'allà agafar direcció a Sant Bertomeu, on han agafat baixada cap a la Roca, per tornar a pujar cap a Sant Carles, Pla de l'Espinal, corriol cap al Jabalí d'Or i anar a buscar ruta de baixada passant pel corriol de la Mercé, on s'han trobat amb en Pere B, Robert i Tolo.....riera de Riudemeia i cap a Argentona.



A la crònica d'en Joan no s'hi fa referència, però sembla que algú ha hagut de fer un "pit stop" i no per posar betzina.




Una bona ruta i variada, menys per 2 que han trobat que encara no havien escalfat prou les cames i han decidit pujar cap a Can Bruguera, baixar a Canyamars i anar a buscar un avituallament d'una cursa de btt que feien avui, instal.lat a la Creu de Rupit. (Segur que hi han trobat força cosa, ja que quan hi he passat jo de pujada, els bikers de la cursa no s'hi parava ningú).


Per cert, no sé si és una nova normativa, però sembla que ara serà obligatori portar matrícula a la bici???


Altres components del grup també hem sortit més tard........ en Ramiro a fer jocs de geocaching:


jo, sortida fins al Corredor, tornar a baixar per Can Bruguera, Parc Forestal i corriol d'en Bellatriu, que per cert, comença a necessitar que la Diputació hi faci alguna tasca de manteniment. Però comparat amb el grup i es pot veure a la foto, la meva ha estat una sortida de jocs de nens.


..... i algú més que ha sortit d'amagatotis, però no diré el nom.

PD.  Gràcies a en Joan B per la crònica, a en Salva M per les fotos i a en Manel pel track.

Podeu veure el track:





No hay comentarios:

Publicar un comentario