domingo, 3 de enero de 2016

Sortida amb les 3 bessones!!!

Diumenge matí i sona el despertador...... tres quarts de set..... 2 dies seguits sortint en bici.... i de nou convocatòria de sortida d’en Jordi F i Joan B.

Ràpid paral·lelisme amb el dilema d’en Shakespeare..... que fer “SORTIR O NO SORTIR???”, però com en Manel L i en Jordi S diuen que han de tornar aviat, agafem la bici i altre cop cap a la Plaça Nova.

Ales 8:00 ens trobem  en Joan B, Jordi F, Salva M, Jordi S, Manel L, Quim C, i Francesc M amb alguns dels companys dels Salamandres.



Avui farem sortida curta i corriolaire. Sortim cap a l’Agility, travessem la riera i anem a fer corriols començant per la zona de Sant Jaume de Traià. Un continu puja-baixa enllaçant corriols de la zona que ja va sent un clàssic.

Després d’aquests 5 kilòmetres primers, pràcticament sense moure’ns de lloc, continuem trams de que ens han de portar cap al Parc Forestal. En aquests trams en Quim C ha decidit que ja en tenia prou per aquest dies i que se’n tornava.

La resta continuem, seguint a en Joan B, que com sempre ens porta pel bo i millor de la zona.

Sortim al Parc Forestal on ens deixa en Jordi S per problemes d’horari.


La resta, travessem el parc i fem corriol clàssic que ens deixa al Camí de la Cornisa.

Volem tornar a fer el corriol que ens va ensenyar en Joan V fa unes setmanes, així que hem de continuar la ruta pels corriolejant cap a Can Nogueres.

D’aquí anem a buscar la part final de la Cita, per fer corriols baixant que ens deixen a l’Oasis. 

Seguim tram de pista fins a la caseta dels caçadors, on anem ennlaçant corriols de baixada, acabats amb el nou de Coll de Bocs obert per la Burriac Xtrem.

Sortida al Nutrisport, per remuntar tram de pista del Barri de la Pujada, acabant la sortida baixant fins a Can Comalada.

Riera i cap a casa.

Segons el GPS una mica menys de 20 kilòmetres amb 726 metres de desnivell positiu acumulat en unes 2 hores i mitja.

En definitiva una molt bona sortida, curta de temps i amb molt de corriol. Només a remarcar els problemes tècnics de la Lefty d’en Salva M que haurà de fer un viatje exprés cap a Portugal per visitar al “metge",

Ahhh, i si no enteneu el títol de la sortida, diuen que val més una imatge que mil paraules!!!


El track:

No hay comentarios:

Publicar un comentario