martes, 6 de diciembre de 2016

Per la Constitució no es para!!!

Ens trobem en ple Pont de la Puríssima i avui dia 6 de Desembre és el dia de la Constitució. Com hi ha un centenar de municipis on els Ajuntaments no fan festa, doncs nosaltres tampoc i a les 8:00 cap a la feina!!!

Ens trobem a la Plaça Nova en Joan B, Salva M, Jordi S, Pepe C, Oscar E, Josep, Francesc M, Quim M, Valentin i Salva B.

Sembla ser que la sortida d’avui anirà encaminada cap a la Torrassa del Moro a no ser que a mesura que anem rodant canviem d’idea.

Com casi sempre sortim cap a l’Agility i anem riera amunt cap al Bell Racó, passem per sota del pont de la C60 i enfilem Xaragall de l’Espinal amunt.

El terreny està perfecte i anem rodant fins a passar per sota el Pont de l’Espinal, on fem tram de pujada que ens deixa a la pista just a la sortida del corriol de la Font del Llorer.

El dia no és gaire fred, així que al sortir a la pista i desprès dels primers trams de pujada, ja comença a fer nosa alguna peça de roba.

Farem el corriol de la Font del  Llorer de pujada, anant cap a la zona del Pla de l’Espinal, on abans d’arribar-hi  anem en busca d’un antic corriol que ens pujava cap a Sant Carles, però que no tenim clar que hagi sobreviscut als treballs de desbrossament que s’han fet a la zona.

En aquest sector hem provat de fer alguna pujada que malgrat els molts intents, la majoria hem hagut de posar peu  terra i empènyer la bici.

             


A la zona de Sant Carles, decidim allargar la sortida i anem a fer corriols cap al Mogent, així que primer ens dirigim cap al corriol de la Pistola, per travessar la carretera i gaudir del divertit corriol d’en Jordi Cid. Els primers trams tècnics i revirats i l’estat fantàstic del terreny ens permet acabar fent una baixada corriolaire força ràpida.

Sortim al Mogent i agafem tram de pista fins a la Urbanització del Coll, on enfilem pujada per la zona del Bosc d’en Pellisser fins a sortir a Ca l’Arumí.

Aquí ens reagrupem, però per alguns ja se’ls hi fa tard, així que en Jordi S, Pepe C, Oscar E i Pep ens deixen i fan tornada cap a Argentona.

La resta travessem la carretera i anem a buscar l’entrada del corriol just passada la Pedrera per començar a enfilar pujada cap a la Torrassa. Aprofitem algun tram per aturar-nos i fer alguna foto.


A dalt la Torrassa llueix el sol i ens aturem una estona a menjar alguna cosa, descansar i en Salva M per fer alguna foto artística.




En Franscec M també té tard i decideix deixar-nos i fer una baixada pel Dragon Khan al seu ritme..... per veure’l.

La resta també anirem a baixar pel Dragon Khan, però aprofitant alguna variant que fa temps que no fem. De fet, el tram final el farem pel corriol de la Pedra que ens va ensenyar en Joan V fa temps. Una manera diferent de baixar, potser no tan divertida i sinuosa com la versió original del Dragon, però tampoc és mala idea anar variant el recorregut a les diferent sortides.

Un cop a baix, baixem cap a Dosrius per la riera del Far.

Avui no farem l’alternativa, agafem riera però a Coll de Bocs decidim fer el corriol que ens puja fins al Nutrisport, on continuem cap a la casa de Can Bagot i acabem baixant pels corriols de Can Comalada.

La sortida ja està llesta, així que només queda la tornada cap a la Plaça Nova on ens espera un petit piscolabis com ja és costum.


A més ha servit per trobar-nos amb en Jordi P que avui ha canviat la bici per les sabatilles de running.


Al final ens han sortit una mica més de 30 quilòmetres amb 840 metres de desnivell +, amb un estat de la muntanya perfecte desprès de les pluges de les últimes setmanes i sense cap problema mecànic. Bon dia, on les bicis es mereixen una bona dutxa després del treball realitzat.


El track:


Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario